Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Για το τρίποντο της οριστικής παραμονής ο Πιερικός στη Στυλίδα

Με… ήσυχο το κεφάλι πορεύεται πλέον ο Πιερικός, μετά το 3-1 με τον Θησέα Αγριάς, που τον έφερε στο 7ο σκαλί και στο “συν 5” από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η ιστορική ομάδα της Κατερίνης φαίνεται οτι διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο και ουσιαστικά “καπάρωσε” τη σωτηρία, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πρακτικά, ακόμα και με δυο ήττες, με Στυλίδα (Κυριακή εκτός, με καταδικασμένο αντίπαλο) και Νίκη Βόλου (στο φινάλε εντός, με ομάδα ποιοτική μεν, αλλά που λογικά δεν μπορεί να τερματίσει πρώτη), οι “μελανόλευκοι” δεν υποβιβάζονται.

Μόνο στο… ακραίο σενάριο που ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κέρδιζε τον Ολυμπιακό Βόλου θα μπορούσαν να “μπλέξουν” σε σενάρια υποβιβασμού, αλλά μέχρι τη μαθηματική επικύρωση, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη θα είναι σοβαρή.

Άλλωστε, είναι δέλεαρ ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση, αλλά και το “σβήσιμο” με αήττητο σερί (“τρέχει” ήδη για 8 αγωνιστικές, χωρίς τη νίκη στα χαρτιά με την Καρδίτσα, τελικός στόχος οι 10 αγώνες απανωτά χωρίς ήττα).

ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ… ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Κοινώς, ο Πιερικός προετοιμάζεται για διπλό οριστικής εξασφάλισης στη Στυλίδα, με οδηγό το ευρύ 5-1 εντός, με τον Θεοδοσιάδη τότε να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο (άρα κλείνει ένα γύρο στην ομάδα της Πιερίας).

ΧΩΡΙΣ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ, ΑΤΟΥ Ο ΣΕΧΟΛΑΡΙ

Μόνος απών για τον Πιερικό θα είναι ο τιμωρημένος Χατζηδίμπας, ενώ γυρνούν οι Ντινόπουλος-Κραγιόπουλος, με τους Μακεδόνες να “ποντάρουν” στη φόρμα του Αλέξανδρου Σεχολάρι. Ο έμπειρος φορ, πρώτος σκόρερ της ομάδας με 9 γκολ, βρίσκει δίχτυα σερί για τρεις αγωνιστικές, σε κερδισμένους και πολύτιμους βαθμούς.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου