Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Σταμάτης Κέπεντζης - "Πέσαμε, μα ο δυνατός ξέρει πως να περπατά ακόμα και πεσμένος!!"

Ο Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα έχασε την τελευταία αγωνιστική στο Βατάν και αποχαιρέτησε τη Β΄κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας. Ο τεχνικός της ομάδας Σταμάτης Κέπεντζης, θέλησε με το δικό του τρόπο να αποτυπώσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που τον διακατέχουν, με μια ανάρτηση του στο facebook:

"Τα δάκρυα βγαίνουν από κάτι άσχημο στην ζωή σού από μια αποτυχημένη σχέση από έναν άσχημο γάμο από ένα δικό μας πρόσωπο που μας άφησε νωρίς από μια άσχημη ημέρα στην δουλειά από μια στιγμή αδυναμίας .

Βγαίνουν όμως και από χαρά συγκίνηση πάθος τρέλα δύναμη πίστη ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες τα δάκρυα μου αυτά θα μείνουν για πολλά χρόνια ποτισμένα στην ψυχή μου και όχι στο δέρμα μου και θα μείνουν στην ψυχή, μου για να μου δείχνουν τον σωστό δρόμο και τους σωστούς ανθρώπους είναι δάκρυα ότι εδώ είμαι δυνατός με όνειρα και δουλειά πέσαμε μα ο δυνατός ξέρει πως να περπατά ακόμα και πεσμένος πόσο μάλλον εγώ που θα βάλω τα δυνατά μού για να σηκωθώ.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μού τον κόσμο και το Δ .Σ και μερικούς φίλους αντιπάλους που έκλαψαν μαζί μού και όλους αυτούς που έστω και με ένα μνμα τους, μου είπαν μην το βάζεις κάτω κάτι καλό έκανες κάτι καλό ξεκινάς. Σας ευχαριστώ ο Σταματης Κεπεντζης είναι εδώ για να κάνει αυτό που αγαπά και που ξέρει πολύ καλά να βλέπει την θετική πλευρά ακόμα και στην πιο μαύρη κατάσταση που μπορεί να κάνει το σύμπαν.

Υ..Γ συγχαρητήρια σε Καριτσα Βατανιακο και Κιτρος για τα πρωταθλήματα Α'Β'Γ κατηγορίας και φυσικά στις ομάδες που σώθηκαν όπως και αν σώθηκαν...

Υ.Γ 2 ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΊΔΩΝΑ ΣΕ 10 χρόνια 2009 -2019 '67 παίχτες σε ομάδες Γ εθνική Β εθνικη και Α Εθνική και άλλους τόσους στο τοπικό Και έπεται συνέχεια.
Καλή νέα σεζόν για εμάς Καλή ξεκούραση για εσάς ευχή για ένα καλύτερο μέλλον με μυαλό και αληθινούς ανθρώπους μέσα και έξω από τον αθλητισμό για ένα πιο όμορφο μέλλον."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου