Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Κατερίνη (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που συνδιοργάνωσε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου “ΜΑΤΙ”, το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΘΕΜΕΛΙΟ, ιδιοκτησίας των εκπαιδευτικών κκ. Ζιούδρου Δημητρίου, φιλολόγου και Χατζηχηδήρογλου Αθανασίου, χημικού με την εταιρία Εκπαιδευτικών Συμβούλων ORIENTUM.

Πλήθος μαθητών που συμμετείχαν στην Ημερίδα, ενημερώθηκαν για το Νέο Σύστημα Εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, για τη σύνδεση των επαγγελμάτων με την αγορά εργασίας και έλαβαν ποικίλες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη συγχώνευση των Τ.Ε.Ι με τα Α.Ε.Ι. Οι μαθητές είχαν επίσης τη δυνατότητα να συζητήσουν και σε προσωπικό επίπεδο με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους για ζητήματα σχετικά με την επιλογή σχολών που τους αφορούν και τους ενδιαφέρουν.

Όπως εξάλλου δήλωσαν και οι ιδιοκτήτες του Φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ “Εμείς ως φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης έχουμε εδώ και καιρό βάλει στο πρόγραμμά μας τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό ως μια Βασική Εκπαιδευτική Διαδικασία και φυσικά ως μια παράλληλη διαδραστική δραστηριότητα.”












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου