Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Νίκος Ντινόπουλος - “Για πεντάδα, αήττητο και Κύπελλο ο Πιερικός”

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Πιερικού στα τελευταία ματς είναι ο Νίκος Ντινόπουλος, με τρία γκολ (τα δυο στο πρόσφατο διπλό με τη Στυλίδα, με 4-0) και μια ασίστ.
Ο 22χρονος Γρεβενιώτης φορ, που έγινε κάτοικος Κατερίνης τον Γενάρη και παλιότερα αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Νάουσα, Θύελλα Φιλώτα, Τηλυκράτη Λευκάδας και Γρεβενά Αεράτα, μίλησε στον “arenafm” για το αίσιο τέλος στην προσπάθεια σωτηρίας των “μελανόλευκων” και όχι μόνο:

“Στο ματς στη Στυλίδα εκτός από ανώτεροι ήμασταν και σοβαροί. Δεν τους υποτιμήσαμε, παρότι έχουν υποβιβαστεί. Είχαμε κίνητρο να κλειδώσουμε μαθηματικά την κατηγορία, όπως και έγινε. Όπως φαίνεται, τον Πιερικό βοηθούν αρκετά οι προσθήκες του Γενάρη, αλλά πολύ μεγάλο μερίδιο έχει ο προπονητής μας, Νίκος Θεοδοσιάδης, που θέλει να κάνει καριέρα και ο γυμναστής μας, Ηλίας Αδαμόπουλος. Εκτιμώ οτι έπαιρναν το… 120% των παικτών. Και η αλλαγή διοίκησης τον χειμώνα συνέβαλε προς μια θετική κατεύθυνση. Γενικώς, πεισμώσαμε. Είπαμε στα αποδυτήρια οτι δεν θα επιτρέψουμε να υποβιβαστεί στα… χέρια μας ο Πιερικός. Θα βάζαμε τα δυνατά μας γι’ αυτό. Κακά τα ψέματα, έχουμε άλλη δυναμική, σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του στόχου”.

“ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ…”

Για να συνεχίσει ο Ντινόπουλος: “Είχαμε καλό κλίμα, προσωπικότητες και συνδυάσαμε το ταλέντο με τη φιλοδοξία. Έγινε “πάντρεμα” με λίγους έμπειρους. Στόχος μας την Κυριακή είναι η νίκη με τη… Νίκη Βόλου. Είναι τελευταίο ματς και παίζουμε μέσα, δεν πάμε για ισοπαλία. Σαν χειρότερο σενάριο, σκεφτόμαστε το αήττητο σερί, να τερματίσουμε με 10 ματς χωρίς ήττα και αν γίνεται στην πεντάδα (σ.σ. ισοβαθμία στο 5ο σκαλί, με Σέλλανα και Αλμυρό). Στον δεύτερο γύρο, καλύψαμε μεγάλη απόσταση βαθμολογικά, μόνο οι δυο του Βόλου, Ολυμπιακός και Νίκη, νομίζω “έτρεξαν” μεγαλύτερο σερί”.

“ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΟΧΙ… ΑΘΛΟΣ!”

Εν συνεχεία, ο επιθετικός των “μελανόλευκων” πρόσθεσε: “Ήμουν σίγουρος για ανάκαμψη, αντεπίθεση και σωτηρία. Γι’ αυτό ήρθα και άλλωστε. Προσωπικά έχω στόχο το πρωταθλητισμό. Μαθηματικά δεν γινόταν αυτό. Δεν είναι άθλος η πεντάδα, η εξάδα, η εφτάδα, ανάλογα που θα τερματίσουμε, άλλοι θα πανηγύριζαν με τόσο κακό πρώτο γύρο, ο Πιερικός όχι. Εμείς απλά σώσαμε την κατηγορία, κάναμε το αυτονόητο, για το μέγεθος του Πιερικού. Ήταν το ελάχιστο χρέος και καθήκον μας, προς την ιστορία, τον κόσμο, τους εαυτούς μας, τη φανέλα. Έχουμε στόχο εκτός από την πεντάδα και το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στον τελικό με την Καρίτσα (σ.σ. μάλλον 20 Απριλίου)”.

Τέλος, για τον ίδιο, αλλά και τον κόσμο, ο Ντινόπουλος είπε: “Είμαι ευχαριστημένος γενικά, δούλεψα πολύ όσο δεν είχα ομάδα. Παίρνω τους καρπούς που φύτεψα. Βοηθάω τον Πιερικό με τα γκολ μου και γενικά. Ας τελειώσουμε τη φετινή δύσκολη χρονιά και βλέπουμε για το μέλλον. Να δούμε και αναδιάρθρωση, αλλά θα ήθελα να μείνω. Όσο για τον κόσμο, ξέρωπόσο αγαπούν την ομάδα, θέλουμε παραπάνω φιλάθλους στο γήπεδο. Το αξίζει το ρόστερ και η διοίκηση, να γίνονται ο 12ος παίκτης μας”.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη την Κυριακή θα παραταχθεί με τη Νίκη Βόλου εντός με μόνο απόντα τον τιμωρημένο Τσιούχα και νέο πρόσωπο τον Χατζηδίμπα (εξέτισε ποινή δυο αγωνιστικών).
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου