Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ο Μάιος φέρνει εξελίξεις στον Αιγινιακό

Για τον Αιγινιακό ουσιαστικά έχει κλείσει η φετινή αγωνιστική περίοδος στην Football League, με την ομάδα της Πιερίας να χάνει την κατηγορία και απο την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική.

Ένα σενάριο απο αυτά που ακούγονται στην πόλη του Αιγινίου είναι και το συγκεκριμένο, το οποίο έχει διαρρεύσει απο κύκλους της νυν διοίκησης της ΠΑΕ Αιγινιακός, η οποία φαίνεται διατεθειμένη να συνεχίσει και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στο Αιγίνιο.

Το συγκεκριμένο σενάριο δεν βρίσκει απέναντι του την σημερινή διοίκηση του ερασιτέχνη Αιγινιακού, με βασική προϋπόθεση όμως να διευθετηθούν τα χρέη που υπάρχουν ώστε να μην επιβαρύνουν για τα επόμενα χρόνια το ΑΦΜ του συλλόγου του Αιγινίου.

Σίγουρα ο Μάιος θα φέρει εξελίξεις στο Αιγίνιο για το θέμα του ιστορικού συλλόγου. Οι συζητήσεις θα γίνουν για να συνεχίσει η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες αλλά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην καταλήξουν σε επιθυμητό σημείο και τότε θα αναγκαστούν οι άνθρωποι του ερασιτέχνη Αιγινιακού να πάρουν σημαντικές για τη συνέχεια αποφάσεις, για το παρόν και το μέλλον του ιστορικού συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου