Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στην πολιτική εκδήλωση της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης με κεντρικό ομιλητή τον πρ.Πρόεδρο της Ν.Δ. και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μειμαράκη Μήνυμα Νίκης και μεγάλης πολιτικής αλλαγής!

Μήνυμα νίκης, συσπείρωσης  και μεγάλης πολιτικής αλλαγής στα μέλη και τους φίλους του κόμματος έστειλε από την Κατερίνη ο πρ. Πρόεδρος της Ν.Δ. και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Βαγγέλης Μειμαράκης, στη διάρκεια της ομιλίας του το βράδυ της Παρασκευής προσκεκλημένος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Κατερίνης.

Ο κ. Μειμαράκης έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα λίγα λεπτά μετά τις 9. 30 όπου τον υποδέχθηκαν χειροκροτώντας όρθιοι οι παρευρισκόμενοι, σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές εκδηλώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Κατερίνη. Πολλές φορές η αίθουσα σείστηκε από χειροκροτήματα, ενώ το πανηγυρικό κλίμα αποτυπώθηκε και μετά το πέρας των ομιλιών με το ενθουσιώδες ακροατήριο να δημιουργεί κλοιό γύρω από τον κ. Μειμαράκη που παρέμεινε στην αίθουσα συνομιλώντας με τα μέλη και τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ.


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο κ. Μειμαράκης πλαισιωμένος από κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. μίλησε στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, σημειώνοντας πως στις ευρωεκλογές πρέπει να καταγραφεί η δυναμική του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κρίνεται η «φανέλα».
O Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας
Καλωσορίζοντας τον  κ. Μειμαράκη ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε: «Σας καλωσορίζουμε στη μακεδονική γη της Πιερίας. Σήμερα εδώ, πρέπει να γνωρίζετε,  πως σας υποδέχονται Μακεδόνες που αισθάνθηκαν απογοήτευση, θυμό και οργή για εκείνους που αποφάσισαν να γράψουν μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας  και επικύρωσαν με «δανεικούς» βουλευτές την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας  υποδεχόμαστε όμως και με αισθήματα ευγνωμοσύνης για την κοινοβουλευτική μάχη που δώσατε όλοι οι βουλευτές της παράταξής μας και την προσπάθεια που κάνατε για να μην επικυρωθεί η Συμφωνία από την ελληνική βουλή. Αποδείξατε όλοι σας,  πως η στάση της Ν.Δ. υπήρξε για ακόμη μια φορά,  υπεύθυνη και βαθιά πατριωτική. Εσάς προσωπικά όμως κ.Πρόεδρε σας ευχαριστούμε και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί όταν βρεθήκατε στο τιμόνι της παράταξης το εφιαλτικό για τη χώρα καλοκαίρι του 2015, σηκώσατε το βάρος της ιστορικής ευθύνης και συμβάλλατε με την υπεύθυνη στάση σας στην παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε. Δεν αφήσατε τη χώρα να βουλιάξει. Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί βάλατε για ακόμη μια φορά μπροστά και πάνω από όλα την πατρίδα και όχι το πρόσκαιρο κομματικό όφελος».

Αναφερόμενος στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται ο κ. Κουλκουδίνας επεσήμανε πως «Το 2019 είναι η χρονιά της μεγάλης μάχης,  όχι για τη Ν.Δ. αλλά  για την πατρίδα. Για τη Ν.Δ το «στοίχημα» των ευρω-εκλογών και των εθνικών εκλογών δεν είναι κομματικό. Το στοίχημα για τη Ν.Δ. είναι γαλανόλευκο».
Τόνισε πως  το 2019 είναι η χρονιά που θα φέρει τη μεγάλη  ανατροπή.  Είναι η χρονιά που θα γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός της χώρας και η Ν.Δ. κυβέρνηση
Κλείνοντας ο πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης  τόνισε πως «ενωμένοι,  με σίγουρα βήματα για το μέλλον, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλους τους εκλογικούς αγώνες . Γιατί δεν τους φοβήθηκε ποτέ αυτή η παράταξη.  Και πρέπει να σας πούμε πως ειδικά στην Πιερία  το αποδεικνύουμε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σε δύσκολες περιόδους κρατώντας ψηλά τη σημαία της παράταξης.  Η νέα γενιά της παράταξης, θέλει να βάλει πλάτες, θέλει να παλέψει και να προσφέρει στην πατρίδα και την παράταξη. Να είστε σίγουρος πως μπορεί. Είμαστε εδώ στα εύκολα και στα δύσκολα. Ήμασταν πάντα εδώ. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι ξέρουμε να δίνουμε μάχες και κυρίως …να τις κερδίζουμε».

 Ο κ. Μειμαράκης
Το αίτημα για να φύγει αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ ισχυρό, είπε ο κ. Μειμαράκης στην ομιλία του «και στις ευρωεκλογές θα το στείλουμε αυτό το μήνυμα νίκης και ταυτόχρονα μεγάλης πολιτικής αλλαγής».
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και ότι τώρα θα καλέσουμε όλους τους πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν, να φιλτράρουν, να δουν την αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι αν αυτό το κάνουν, η ΝΔ θα είναι πρώτη με πολύ υψηλά ποσοστά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξει τη σελίδα αυτής της χώρας», υποστήριξε. Ο κ. Μεϊμαράκης, μίλησε ακόμα για την πολιτική της ΝΔ τονίζοντας ότι πάντα έβαζε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της χώρας, ακόμα και στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια. Άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κόσμο να μην πιστέψει στα ψέματα όπως είπε, αλλά να εμπιστευτεί εκείνους που λένε μόνο την αλήθεια.
 «Η χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αλλάξει τη σελίδα και θα προχωρήσει μπροστά. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία το Μάιο να είμαστε σε όλες τις κάλπες πρώτοι. Παντού ΝΔ. Παντού καλή συνεργασία».


Ο κ. Μειμαράκης μετέφερε το μήνυμα πως η ψήφος στις Ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρή αλλά είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Ευρώπης και ότι πλέον τα διλήμματα σήμερα είναι διαφορετικά και δεν είναι μνημόνιο – αντιμνημόνιο, αλλά ποια Ευρώπη θέλουμε πραγματικά και ποια Ευρώπη πρέπει να επικρατήσει  Και πρόσθεσε: “Είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις ευρωεκλογές με σταυρό προτίμησης και μαζί με τους υποψηφίους θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί, ώστε από όλες τις κάλπες να βγουν γαλάζιες νίκες”
Ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου, έστειλε μηνύματα συσπείρωσης, τονίζοντας: «Στις ευρωεκλογές κρίνεται η φανέλα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από συναισθήματα, παρορμήσεις, τριβές και διαχωρισμούς. Απαιτείται να είμαστε μία γροθιά, μία οικογένεια. Μας «καίει» η φανέλα – να φύγει ο Τσίπρας και αυτό πρέπει να το δείξουμε στις ευρωεκλογές».
Σχετικά με τα διλήμματα που τίθενται στους ψηφοφόρους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «το μήνυμα της κάλπης πρέπει να είναι ισχυρή ΝΔ για μία ισχυρή Ευρώπη. Ακριβώς επειδή την έχουμε ανάγκη και μας έχει ανάγκη, θα παλέψουμε για την Ευρώπη που επιθυμούμε, την Ευρώπη των πολιτών, την Ευρώπη των λαών. Πιστεύω ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν σε αυτά που θέλουμε και θα ψηφίσουν το κόμμα».


Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Μειμαράκης τόνισε: «Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε όλοι μαζί Είμαι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη παρά τα φανταστικά σενάρια που καλλιέργησαν κάποιοι μετά τις εσωκομματικές μας εκλογές.  Έτσι, σήμερα παρουσιαζόμαστε μπροστά σας ενωμένοι από ποτέ, να δώσετε το παρόν να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, να μην υπάρχει ψήφος χαλαρή, να πείσετε και αυτούς που δεν θέλουν να. έρθουν, να κρίνουν και να συγκρίνουν και είμαι σίγουρος ότι θα ψηφίσουν τη ΝΔ».
 Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο Τομεάρχης της Ν.Δ. στην Πιερία Λευτέρης Κλώνος, ενώ αμέσως μετά την ομιλία του κ. Μειμαράκη απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση η κ. Κατερίνα Μάρκου, ο κ. Νικόλαος Γιαννής, ο κ. Γιάννης Πάιδας, η κ. Καλυψώ Γούλα και ο κ. Δημήτρης Μελάς.
Χαιρετισμό για την εκδήλωση απέστειλαν ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ πρώην υπουργός Γ.Κωνσταντόπουλος, οι πρώην βουλευτές Θ.Μήτρας, Ν.Κάκκαλος, Δ.Χριστογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Α.Μυστρίδης, πολιτευτές,    μέλη της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας και των δημοτικών τοπικών οργανώσεων του νομού, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου