Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΕΛ.Π.ΠΙ. - Ετήσια κερασοποδηλατοβολτα 70χλμ (φωτο-βίντεο)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ μαζί με ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Για 4η  συνεχόμενη χρονιά ποδηλατήσαμε μαζί με φίλους και από Θεσσαλονικη,
όχι μόνο ανάμεσα στις πανέμορφες ανθισμένες κερασιές του Λόφου-Ράχης αλλά κάναμε και μία βόλτα περνώντας συμβολικά και  από ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ , ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ, ΒΡΟΝΤΟΥ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Ε.Ο.Σ.ΒΡΟΝΤΟΥΣ, ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, υποστηρίζοντας την πανελλήνια ποδηλατοπορεία 7/4 , ποδηλατώντας ασφαλώς για 70χλμ ,ενώνοντας συμβόλικά και τα χωριά με την πόλη !


 Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. ήταν οι ΠΡΩΤΟΙ που σχεδίασαν ,υποστήριξαν και διοργάνωσαν την 1η και μεγαλύτερη διήμερη  -παμπιερική -ποδηλατοπορεία  το 2010 με την συμμετοχή 18 φορέων συλλόγων επίσημα και περισσότερους από 25 ανεπίσημα ! Κύριο αίτημα ήταν τότε να λειτουργήσουν οι ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν στην  οδό 19ης ΜΑΊΟΥ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΉΣ και φυσικά και ΟΛΑ τα αιτήματα που υπάρχουν και παραμένουν άλυτα, μέχρι σήμερα .Ο αγώνας για ασφαλείς ποδηλατόδρομους συνεχίζεται.
Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. κατανοούν πως σαν ποδηλάτες πρέπει να συνυπάρχουμε μαζί με τα αυτοκίνητα και να σεβόμαστε τους πεζούς τα άτομα με ειδικές ανάγκες και περισσότερο απ’όλα πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να εφαρμόζουμε τον Κ.Ο.Κ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣRelive 'ΚΕΡΑΣΟΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΒΡΟΝΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ- ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ-ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΛΟΦΟΣ-ΡΑΧΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου