Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΑΕ Καρίτσας - Πιερικός 2-0 Κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας η ΑΕ Καρίτσας!

Με δυο γκολ που πέτυχαν στο πρώτο μέρος οι Μακράκης και Κωτσιόπουλος, η ΑΕ Καρίτσας κέρδισε με 2-0 τον Πιερικό και χρίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας.
Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, απέναντι σε έναν Πιερικό που έχασε απο νωρίς τον τερματοφύλακα του Τοπουζλή και αγωνίσθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Μηλιώτη κάτω απο τα δοκάρια μετά την αποβολή του Τοπουζλή (δεν υπήρχε 2ος τερματοφύλακας στον πάγκο του Πιερικού), με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταφέρνει να κρατήσει το σκορ στο 2-0 όταν οι παίκτες της Καρίτσας έφτασαν κοντά στην επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

Η φάση του 19΄ήταν αυτή που σημάδεψε τον αγώνα, όταν ο Τοπουζλής ανάτρεψε τον Μακράκη έξω απο την περιοχή του και αποβλήθηκε αφήνοντας τον Πιερικό με παίκτη λιγότερο. Μια εξέλιξη που δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα στο Νίκο Θεοδοσιάδη, αφού ο τεχνικός του Πιερικού είχε δεί νωρίτερα την ομάδα του και συγκεκριμένα στο 12΄να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση τέρμα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Καρίτσας.

Στο 23΄η ΑΕΚ θα πετύχει και δεύτερο γκολ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μακράκη ο Κωτσιόπουλος θα βγεί στο πρώτο δοκάρι και με κοντινό πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Απο εκεί και πέρα η ομάδα της Καρίτσας έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Πιερικού (που υπολείπονταν τόσο αριθμητικά όσο και ψυχολογικά), δεν απειλήθηκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας τελικά πιο εύκολα απο ότι δείχνει το σκορ στην κατάκτηση του τίτλου.

MVP του αγώνα σύμφωνα με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη ψηφοφορία των τελικών, ψηφίστηκε ο αρχηγός της ΑΕ Καρίτσας, Δημήτρης Κυρτέγος.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τις Φωτιάδου και Τσικλητάρη Β.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος (63’ Σαμανίδης), Οικονόμου, Μπενίσκος (39’ Ν. Κυπαρίσσης), Κυρτέγος (88’ Μητράκας), Μακράκης (76’ Τσιώμης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς, Αλ. Καρτσαμπάς (22’ Μηλιώτης), Λαζαρίδης, Σόουζα (46’ Γ. Κυπαρίσσης), Σεχολάρι, Ντινόπουλος (46’ Κωτσιαρίδης), Μπουζούκης (72’ Κωστόπουλος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου