Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Στους 16 του μεγάλου τουρνουά στην Τζιρόνα της Καταλονίας τα λιονταράκια του Χρήστου Βελώνη!

Στους 16 πέρασαν τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ με ΟΛΑ τα μεγαθήρια της Ισπανίας και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά απο δυο νίκες επι των RBC ROOSENDAAL και FUNDACIO ESPORTIVA και μια ήττα από την πανίσχυρη VALENCIA στο MIC (Mediterranean International Cup).
Με γκολ που πέτυχαν οι ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ,   ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ και ο Εδεσσαίος ΚΙΟΡΤΣ ΠΑΥΛΟΣ, τα παιδιά του Χρήστου Βελώνη γράφουν τη δική τους όμορφη ιστορία στα γήπεδα της Ισπανίας.
Μια ιστορία που θα τα συνοδεύει με μοναδικές αναμνήσεις για όλη τους τη ζωή!
Συγχαρητήρια!!

Ενημερωτικά να πούμε για το τουρνουά ότι μετέχουν 220 ομάδες, περισσότεροι από 5.000 παίκτες, 34 χώρες από τις 5 ηπείρους, ενώ κάποια απο τα ονόματα που αγωνίσθηκαν στο παρελθόν σε αυτ΄'ο είναι οι Μέσι, Μαρσέλο, Φάμπρεγας, Νεϊμάρ, Μπάρτρα, Πικέ, Μάτα, Λούκας, Αλμπα, Οσκαρ, Κουτίνιο, Μπούσκετς, Τζιοβάνι Ντος Σάντος, Αντερσον, Τέγιο, Ρομέου, Ράφαελ, Ντελοφέου, Μπλιντ, Ντάγκλας!

Σε ανάρτηση του στο facebook ο Χρήστος Βελώνης αναφέρει:
"ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ FC OLYMPIAN ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥ 16 ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ .ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΤΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ VAMOOOOOS!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου