Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη-Μύτικας Λεπτοκαρυάς 1-1 Απο ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα στο παιχνίδι και η άνοδος για τον Πιερικό!

Απο ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα στο παιχνίδι του Κ. Αγιάννη, με τον τοπικό Πιερικό Αστήρ να κρατάει το υπέρ του σκορ στην επανάληψη και να παίρνει τελικά το εισιτήριο της ανόδου για την Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Μύτικας δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο το γκολ των γηπεδούχων που ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο αλλά στην επανάληψη προσπάθησε να πετύχει την ανατροπή, φτιάχνοντας πολλές φάσεις μπροστά απο την εστία του Οκουτσόγλου.

Τελικά το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λεπτοκαρυάς, ήταν να ισοφαρίσει σε καλό χρονικό σημείο, πίεσε για να σκοράρει ξανά χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να πάρει τη νίκη.
Έτσι η ομάδα του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου, πανηγύρισε την επ-άνοδο της στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Το γκολ του Μυρωτή στο 25ο λεπτό έβαλε τον Πιερικό Αστήρ μπροστά στο σκορ. Ήταν ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση τέρμα με πολύ δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσαρούχα.

Η ισοφάριση ήρθε στο 75΄όταν σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Χούτα, ο Κουράτι θα βρεί την μπάλα με το κεφάλι κι αυτή θα καταλήξει στο βάθος των διχτύων του Οκουτσόγλου.

Όλες τις φάσεις του αγώνα θα δείτε σε ανάρτηση που θα γίνει απο το Pieriasport.

Διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Ατματζίδη. 2ος ο Κρομμύδας

Πιερικός Αστήρ: Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Λαράκου, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μυρωτής, Αραβίδης (65΄Τζιμίκας), Τζιάμας, Γκολέμας (73΄Χαρεισβίλι), Χρυσόπουλος (85΄Χρηστίδης), Γκουνέλας (90΄Δημητσάκης)

Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Τσαρούχας, Γεροθανάσης (85 Χεδας), Κουρατι, Σιαμήτρας, Μπατζελας, Στύλος, Μαλλας, Μακρίδης, Χούτας, Ζηνελης, Τζόβας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου