Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΓΑΣ Αρχέλαος - ΣΦΚ Πιερικός 0-3 Οικογενειακό διπλό!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
  Οικογενειακό διπλό είχαμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΄Β Εθνικής Γυναικών, αφού λόγω των ένωσης των δυο ισχυρότερων και ιστορικότερων ομάδων του Νομού, αγωνίστηκαν μεταξύ τους οι ομάδες του Πιερικού και του Αρχελάου.
Σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο τα κορίτσια και των δυο ομάδων πρόσφεραν θέαμα, έδειξαν την ισχύ της ένωσης, καθώς 28 κορίτσια αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι. Ο Πιερικός – Αρχέλαος είναι η μοναδική ομάδα που κατεβαίνει με 2 γυναικείες ομάδες στην ΄Β Εθνική κατηγορία δείχνοντας την δυναμική του τμήματος, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

Ο μεγάλος αριθμός κοριτσιών δείχνει την προτίμηση του κόσμου στο τμήμα βόλεϊ. Η οργάνωση του τμήματος βόλεϊ τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο σε όλους τους τομείς, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πρότυπη οργάνωση σε όλους τους τομείς έχει προκαλέσει τον θαυμασμό όλων όσων ασχολούνται με το βόλεϊ, και όχι μόνο.



Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου