Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών κ΄ Ναυαγοσωστών Κατερίνης - Ευχαριστήρια επιστολή σε KATERINI F.C.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Το Σώμα  Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου KATERINI F.C., για την ευγενική της χορηγία ως προς την αγορά υλικοτεχνικού υγειονομικού εξοπλισμού,  η οποία έρχεται να ενισχύσει τον εξοπλισμό μας, ώστε να διευρυνθεί η εθελοντική μας προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, ο κόσμος έχει πραγματική ανάγκη από βοήθεια. Η δράση των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και όλων των Εθελοντικών Οργανώσεων, που προσφέρουν ανιδιοτελώς, είναι επιβεβλημένη.  Δυστυχώς όμως, εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό και τις γνώσεις, απαιτούνται  αναλώσιμα υλικά και κατάλληλος εξοπλισμός, ο οποίος όμως, λόγω της οικονομικής κρίσης είναι δυσβάσταχτος για τους Εθελοντές.
Η  χορηγία αυτή,  καθώς και η συνεχής στήριξή της Ακαδημίας, είναι ιδιαίτερα συγκινητική και αποτελεί για το Σώμα μας ιδιαίτερη τιμή. Ευχόμαστε η πράξη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.
Με εκτίμηση

Για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών κ΄ Ναυαγοσωστών Κατερίνης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ
Αρχηγός Τμήματος
Διασώστης – Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου