Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Κάθε εβδομάδα πάνε μπράβοι και αλλάζουν διοικήσεις. Γίνονται τραγικά πράγματα στην Football League

Στον Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης, με αφορμή το ενδεχόμενο αποβολής της ομάδας του, από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League, τονίζοντας ότι υπάρχουν στο ίδιο πρωτάθλημα ομάδες με διψήφιο αριθμό χειραγωγημένων αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Λόγω κάποιων δυσκολιών υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση στην καταβολή του μετοχικού κεφαλαίου. Το παράδοξο είναι ότι μιλάμε για μια υγιή ομάδα που δεν έχει χρέη, προσφυγές, δεν χρωστά σε ποδοσφαιριστές και απειλείται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Football League για μία μικρή καθυστέρηση ενός μετοχικού κεφαλαίου.

Όταν ομάδες με διψήφιο αριθμό χειραγωγημένων παιχνιδιών, δεκάδες προσφυγές, χρέη χιλιάδων ευρώ προς το Δημόσιο, με μπροστινούς Έλληνες προέδρους και από πίσω Αλβανούς, Βούλγαρους, Τούρκους σε ένα πρωτάθλημα που μόνο πέντε υγιείς ομάδες υπάρχουν, είμαστε εμείς το μαύρο πρόβατο που αυτή τη στιγμή απειλούμαστε να αποβληθούμε γιατί καθυστερήσουμε να καταβάλλουμε 300 χιλιάδες ευρώ. Αυτά καταβλήθηκαν και έχουν γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που επικρατεί μία ζούγκλα και απειλούμαστε να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Εγώ βέβαια θα ασκήσω όλα τα ένδικα μέσα μπας και δικαιωθούμε. Θα καταφύγω στην οικονομική αστυνομία, στον οικονομικό εισαγγελέα και σε όλους τους εισαγγελείς. Να γίνουν ακριβείς έλεγχοι, να δούμε από πού μπαίνουν τα κεφάλαια.

Υπάρχουν ομάδες με ζημιές πάνω από ένα εκατ. ευρώ, που δεν έχουν κάνει ποτέ αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Να μας αποδείξουν πού βρίσκουν τα κεφάλαια και χρηματοδοτούν τις ομάδες τους, ποιοι είναι μπροστινοί. Μην πω ονόματα ομάδων. Κάθε εβδομάδα πάνε μπράβοι και αλλάζουν διοικήσεις. Γίνονται τραγικά πράγματα και απειλείται ο Αήττητος Σπάτων που δεν έχει χρέη προς το Δημόσιο, προσφυγές».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου