Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Γιώργος Μακρής - «Διοικητικά προβλήματα του Ηρακλή, απουσιάζει ο επαγγελματισμός»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, Γιώργος Μακρής

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, Γιώργος Μακρής, και μίλησε για την ισοπαλία που πήρε η Δόξα κόντρα στον Ηρακλή, τα προβλήματα που έχει ο Γηραιός και την προσπάθεια της Δόξας να σώσει την κατάσταση.

 Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ισοπαλία που πήρε η Δόξα στο Καυτανζόγλειο: «Βαθμολογικά είχαμε λόγο να πανηγυρίσουμε τον βαθμό, το παιχνίδι όμως δεν ήταν αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής έχει περισσότερα διοικητικά προβλήματα παρά αγωνιστικά και αυτό μεταφέρεται στην ομάδα.

Οσο μεγάλη να είναι η φανέλα και η ιστορία μιας ομάδας πρέπει να υπάρχει ένα στοιχειώδης επαγγελματισμός, υπάρχει πρόβλημα οικονομικό και οργανωτικό και βγαίνει στο γήπεδο. Οι παίκτες του Ηρακλή ήταν αγχωμένα, αγωνιούν για το μέλλον τους, από ότι ακούω δεν υπάρχει κάτι σταθερό και αυτό δημιουργεί μια ανησυχία.

Ο Ηρακλής δεν είναι για αυτή την κατηγορία, οι παίκτες προσπαθούν να προστατεύσουν την ομάδα αλλά αυτά που συμβαίνουν στον Ηρακλή δεν με κάνουν αισιόδοξο. Μένουν λίγες αγωνιστικές και δυστυχώς ο Ηρακλής έχει και κάποια χρέη που τον ακολουθούν. Στην ομάδα μου έγιναν αρκετά λάθη και παλεύουμε να σώσουμε την κατάσταση».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου