Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης - Καταδικάζουμε το γεγονός. Δε θα επαναληφθεί στο μέλλον

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
Αγαπητοί κύριοι,
Στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 17/3/2019 με αντίπαλο την Αναγέννηση Κολινδρού στο γήπεδό μας και μετά τη λήξη αυτού δυστυχώς δημιουργήθηκε ένταση και θερμό επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η αδικαιολόγητη ένταση και ο διαπληκτισμός που προκλήθηκε δεν συνάδει με το ήθος και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, της φιλοξενίας και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που προάγει ο σύλλογός μας σε όλη την ιστορική του διαδρομή μέχρι σήμερα.

Σας δηλώνουμε απερίφραστα ότι σύσσωμος ο σύλλογός μας καταδικάζει το περιστατικό , ζητά ταπεινά συγγνώμη από την ποδοσφαιρική κοινότητα που δεν έδειξε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά ώστε να το αποτρέψει εν τη γενέσει του και υπόσχεται ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε θα επαναληφθεί στο μέλλον καθώς ήδη έχουμε λάβει δραστικά μέτρα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο σύλλογός μας ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα τόπος φιλόξενος για όλες τις ομάδες και προ πάντων τους διαιτητές και κάθε αρμόδιο για την διεξαγωγή αγώνων, όποιο και αν χρειαστεί να είναι το κόστος αυτών των απαράβατων αρχών.     
Μετά τιμής
Εκ του δ.σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου