Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ - Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος ευλόγησε τα καινούρια αποκτήματα

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ
Με  αυτές τις ευχές ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ.κ. Γεώργιος, τα καινούρια αποκτήματα του Περιφερειακού μας Τμήματος.

Πρόκειται για ένα  διασωστικό αυτοκίνητο 4Χ4  μάρκας MITSUMPISHI L200, το οποίο αγοράστηκε με  χρήματα του Περιφερειακού μας Τμήματος και την συγχρηματοδότηση της Κεντρικής Διοίκησης, ενισχύοντας  σημαντικά στο διασωστικό έργο των Εθελοντών μας και ένα όχημα χιονιού (Snowmobile) με ειδικό φορείο και trailer μεταφοράς, που μας παραχωρήθηκε από την Κεντρική Διοίκηση για διασωστικές επιχειρήσεις σε χιονισμένες βουνοπλαγιές, αλλά και δυνατότητα πρόσβασης  σε αποκλεισμένες από το χιόνι περιοχές, για μεταφορά ασθενών, τραυματιών και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ευχαριστούμε θερμότατα τον Πρόεδρό μας Σεβασμιότατο κ.κ. Γεώργιο που με την αμέριστη στήριξή του, ένα άπιαστο όνειρο μας μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε επίσης θερμότατα την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Πρόεδρο της κ. Μαμαντόπουλο  Ανδρέα, καθώς και τον Τομεάρχη Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. κ. Μακρή Ιωάννη, που επιβράβευσαν εμπράκτως την μεγάλη Εθελοντική προσφορά του Τμήματός μας  όλα αυτά τα χρόνια.

Εκ μέρους όλων των Εθελοντριών και Εθελοντών
ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ  Δημήτριος
Αρχηγός Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Π.Τ. Κατερίνης                                                    Διασώστης - Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών του Ε.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου