Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Γενικός διευθυντής στην ΑΠΕ Λαγκαδά ο Ισκεντερίδης

Το καίριο πόστο του γενικού διευθυντή στην ΑΠΕ Λαγκαδά, για την αναδιοργάνωση της ομάδας μετά τον υποβιβασμό από τη Γ´ Εθνική και τη φετινή… θυελλώδη σεζόν, ανέλαβε ο Κυριάκος Ισκεντερίδης.
Πρόκειται για εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών, που έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στον Πανελευσινιακό στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και σκάουτερ των ακαδημιών της Μίλαν στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Ισκεντερίδης θα έχει στενή συνεργασία για όλα τα ζητήματα με τον προπονητή, Ηλία Καρακώστα και τον γενικό αρχηγό, Απόστολο Τσακάλη, ενώ δήλωσε στον “arenafm.gr”: “Μας ενδιαφέρει η ανασύνταξη και αναδόμηση της ΑΠΕΛ. Μια γενική αναδιοργάνωση. Όχι φυσικά για τα τρία φετινά ματς στη Γ´ Εθνική, αλλά με φόντο την επόμενη σεζόν, στην Α1 της ΕΠΣΜ. Θέλουμε ο Λαγκαδάς να είναι η ποδοσφαιρική “κυψέλη” των γύρω περιοχών.

Υπάρχουν αρκετά χωριά, με ταλέντα προς εκμετάλλευση. Θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα για πραγματική δουλειά, σε ευρωπαϊκή βάση και προγράμματα. Θα συνεργαστούμε με άτομα από το εξωτερικό, από άλλες χώρες, όπως Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία και άλλες. Φιλοδοξούμε να δώσουμε όλα τα εφόδια, στο μέτρο του δυνατού, για να κάνει καριέρα ο νεαρός Έλληνας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Θα στηρίξουμε έμπρακτα τέτοιους παίκτες, θα είναι η βάση μας του χρόνου, όχι στα… λόγια. Δεν θέλουμε “γυρολόγους”. Δεν φτάνουν βεβαίως μόνο οι ντόπιοι για ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Α1, για να γεμίσει το ρόστερ”.

Για να συνεχίσει ο Κυριάκος Ισκεντερίδης: “Θα πορευτούμε σιγά-σιγά σε ένα πλάνο τριετίας. Η ΑΠΕΛ θα διοργανώσει και διεθνή τουρνουά, καμπ, θα γίνουν βήματα μπροστά στο σκάουτινγκ, για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι παντού. Επίσης, με δική μου εισήγηση αποχωρεί από την ομάδα ο παίκτης Γιώργος Ιωαννίδης, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Θα ψάξουμε χορηγούς και όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Η ΑΠΕΛ δεν θα… σκορπά λεφτά για μεταγραφές. Θα πάρει και θα δώσει βοήθειες σε παίκτες που θέλουν να εξελιχθούν και να κάνουν το παραπάνω βήμα”.

Στα αγωνιστικά, μετά την ήττα από τη Βέροια οι “κυανόλευκοι” συμπλήρωσαν έντεκα σερί ήττες, ενώ θέλουν για το γόητρο ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή, στη Μελίτη Φλώρινας με τον επίσης υποβιβασμένο Μελιτέα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου