Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ στην Βέροια - Ανακοίνωση παρουσίασης ΒΜΧ (φωτο)

Συνεχίζοντας τις ασφαλείς ποδηλατικές δραστηριότητες μας  ΌΛΟ το χρόνο,  μια από τις καλύτερες ποδηλατοβόλτες που πήγαμε ποτέ ήταν , αυτή που διοργάνωσε την Κυριακή που μας πέρασε στις 17/3  ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με την επωνυμία «Ποδηλατοβόλτα στις ανθισμένες ροδακινιές».
Δεκάδες ήταν οι συμμετοχές από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και φυσικά Βεροιώτες. Άριστη η διοργάνωση , με πλήρη υποστήριξη από εθελοντές διασώστες μέχρι κινητά συνεργεία με μοτοσυκλέτες. Όλη σχεδόν η αστυνομία/τροχαία της Βέροιας συνόδευε τους ποδηλάτες ειδικά στην «μικρή διαδρομή» 17χλμ γύρω από την πόλη και υπήρχε και εναλλακτική 42χλμ ,που φυσικά η περιέργεια και οι άριστες καιρικές συνθήκες μας βοήθησαν να κάνουμε περισσότερα από 60χλμ.


Υπήρχε ακόμα πρόβλεψη για διανομή δωρεάν  χυμών, ροδάκινων κλπ.  Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ , διοργανωτές , συμμετέχοντες , εθελοντές και ειδικά τους ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ οδηγούς για την υπομονή τους και την κατανόηση τους. Δέν  μας «ενόχλησε» κανείς  και δεν ακούσαμε ουτε  ΕΝΑ κορνάρισμα !

Φυσικά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020 !


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΜΧ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ η ασφαλέστερη ποδηλατική τουριστική ομάδα μαζί με την αγωνιστική ποδηλατική ομάδα EXTREMETEAM1 παρουσιάζουν το ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ αθλημα του ΒΜΧ στην , ΠΙΣΤΑ Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3/2019. Ζητάμε την κατανόηση των φίλων μοτοσυκλετιστών για εκείνη την ημέρα, προτεραιότητα θα έχουν τα ποδήλατα καθώς θα γινονται διαφορες εκδήλώσεις

ΣΥΝΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου