Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Χρήστος Γιαννούλης: "Τα τρία ψέματα του Πρώτου Θέματος"

Με αφορμή το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο «Δύο αστυνομικοί θα φρουρούν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ» ο Χρήστος Γιαννούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Αναρωτιέμαι πως γίνεται σε μία ανάρτηση του «Πρώτου Θέματος» να υπάρχουν τρία ψέμματα. Καταρχήν δεν αποκάλεσα ποτέ φασισταριά όσους διαφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών. Το αντίθετο αποκάλεσα με αυτόν τον χαρακτηρισμό τους 20, 30 που αποφάσισαν να επιτεθούν σε πολίτες και να χρησιμοποιήσουν σωματική βία.
Δεύτερον το δημοσίευμα με χαρακτηρίζει ως διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ3, θέση από την οποία παραιτήθηκα το Μάρτιο του 2018.

Τρίτο και κυριότερο για να φθάσουμε στο ζήτημα της αστυνομικής προστασίας. Μετά τη δικιά μου στοχοποίηση αλλά και της οικογένειάς μου που προέκυψε από τη διαστρέβλωση και την παρερμηνεία των δηλώσεών μου, ενημερώσαμε την αστυνομία για το ενδεχόμενο να  χρειαστούν μέτρα ασφαλείας. Καθημερινά δέχομαι απειλές. Με τηλέφωνα στο σπίτι και απειλές «ξέρουμε που μένεις, πάρε το παιδί σου και πηγαίνετε στην Βενεζουέλα, είστε προδότες, θα σας κρεμάσουμε κλπ», τονίζει ο Χρήστος Γιαννούλης

«Δεν είμαι ο μεγαλοδημοσιογράφος, ούτε ο άνθρωπος που έμαθε στη ζωή του να κυκλοφορεί με αστυνομική συνοδεία. Το αντίθετο. Επειδή ωστόσο κάποιοι οξύνουν με χονδροειδή ψέμματα την επικαιρότητα, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προχωρούν σε υπερβολές και στρατευμένες παρερμηνείες, υπήρξε μέριμνα της ελληνικής αστυνομίας, για το ενδεχόμενο να υπάρξει φύλαξη, όταν χρειάζεται. Θέλουμε σε αυτήν την εκστρατεία να μιλήσουμε με όλους, ακόμα και μ΄ αυτούς που διαφωνούν. Δεν είναι εύκολο όμως να διαχωρίσεις αυτούς που διαφωνούν και έχουν πραγματικούς λόγους και ευαισθησία και διάθεση για διάλογο, με αυτούς που όχι μόνο δε θέλουν να μπουν σε δημοκρατικό διάλογο αλλα επιδιώκουν να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια» κατέληξε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου