Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αλέξανδρος Σεχολάρι: Με δύο νίκες πιστεύω ότι εξασφαλίζουμε τη μαθηματική σωτηρία

Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι στη «Metrosport» για το σερί θετικών αποτελεσμάτων του Πιερικού, και τη μάχη για τη σωτηρία. Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μια ακόμη νίκη του Πιερικού. Ο 28χρονος επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ της επικράτησης των «μελανολεύκων» επί του ΑΟ Σελλάνων και οδήγησε την ομάδα σε μια νίκη σωτηρίας.
Ο χρυσός σκόρερ του Πιερικού μίλησε στη «Μetrosport» για το σερί θετικών αποτελεσμάτων της ομάδας το τελευταίο δίμηνο, την οποία αποδίδει στην καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, η οποία επικρατεί, πλέον, στις τάξεις των ποδοσφαιριστών.

«Υπάρχει πλέον μια σταθερότητα σε κάποια πράγματα. Βοήθησε σε αυτό και ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης και όλα τα παιδιά. Έχει βοηθήσει πολύ και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Είμαστε από την αρχή σαν οικογένεια. Προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα ότι η ομάδα μπορεί να πέσει. Έχουμε καλό υλικό, ίσως υστερούμε σε εμπειρία μόνο. Υπερτερούμε, όμως, σε μαχητικότητα και πάθος. Πλέον έχουμε καλή ψυχολογία. Όταν έχεις καιρό να χάσεις αποκτάς αυτοπεποίθηση», δηλώνει ο ικανότατος στράικερ και προσθέτει:

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ξεκίνημα. Ακόμη και στην έδρα μας χάσαμε παιχνίδια που αν τα είχαμε πάρει τώρα θα είχαμε τελειώσει με την παραμονή. Σηκώσαμε, όμως, ανάστημα και αφήσαμε στην άκρη τα προβλήματα».

Όσο για τη συνέχεια; Ο 28χρονος επιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για σωτηρία του Πιερικού: «Κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με δύο νίκες πιστεύω ότι εξασφαλίζουμε τη μαθηματική σωτηρία», ενώ για τη δική του παρουσία στην ομάδα ανέφερε:

«Νιώθω πολύ οικεία στον Πιερικό. Είμαι από το 2004 στην ομάδα. Πολλές φορές έφυγα και επέστρεψα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και προσπαθώ με τις εμπειρίες και τις ικανότητές μου να βοηθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου