Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου - Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Είμαι αγανακτισμένος

Αγανακτισμένος ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Ο πρώην παίκτης του Αιγινιακού έδωσε τη δική του εκδοχή στον «Metropolis 95,5», για τα όσα συνέβησαν στην περσινή ήττα με 6-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, σημειώνοντας πως πήγε στο νησί με δικά του έξοδα.

Ακόμη, ανέφερε πως όλο αυτό που συνέβη είναι παράλογο, τονίζοντας πως όντως είναι περίεργο που πληρώθηκαν τα ακτοπλοϊκά έξοδα από τον ΟΦΗ.

Διαβαστέ εδώ αναλυτικά τις ποινές, μετά την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό, που συμβαίνει. Νομίζω ότι είναι και παράλογο. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Το θεωρώ παράλογο, με βάση την απόφαση της Επιτροπής, να κατηγορείς έναν άνθρωπο, για τον τρόπο, που μετακινήθηκε στην Κρήτη, τη στιγμή που περίμενε τη γυναίκα του να γεννήσει. Εδωσα τα χρήματα από την τσέπη μου. Εδωσα 230 ευρώ. Τα έδωσα μετρητά στον προπονητή μας για να μεταβούμε στην Κρήτη. Αυτό έγινε.

Είχα το σημαντικότερο πρόβλημα από τα τρία παιδιά. Με δικά μας λεφτά πήγαμε. Τα έδωσα στον προπονητή, τον Κώστα Νικολαΐδη. Δεν θα το ανεχτώ αυτό που συμβαίνει. Εχει χαλάσει η ηρεμία μου. Η ακτοπλοϊκή εταιρία πληρώθηκε από τον ΟΦΗ και όχι τα αεροπορικά. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Είμαι αγανακτισμένος».

Για την κατάσταση, την οικονομική, που επικρατεί στις ομάδες της Football League και της Γ’ Εθνικής: «Στην Ελλάδα, όπως το βλέπω εγώ, δεν είναι η καλύτερη κατάσταση οικονομικά. Υπάρχουν ομάδες, οι οποίες στην κυριολεξία υποφέρουν. Τί κάνει το κράτος; Είναι πολλές οι ομάδες. Είναι γενικό φαινόμενο και το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές, είναι οι πρώτοι που υποφέρουν».

Για τα όσα αναφέρει η απόφαση ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ πλήρωσε τα εισιτήρια του Αιγινιακού, υποστήριξε: «Για το πώς πληρώθηκε η ομάδα, το έμαθα από την απόφαση, από το σκεπτικό. Προσωπικά, δεν το ήξερα ότι πληρώθηκε από τον ΟΦΗ. Σίγουρα ακούγεται κάπως… Είναι περίεργο».

Για τις επόμενες κινήσεις των τριών πρώην παικτών του Αιγινιακού, υποστήριξε: «Σίγουρα, θα κινηθούμε νομικά. Οσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, επειδή ήμουν στην κερκίδα και δεν έπαιξα, δεν είχα την αίσθηση ότι κάτι στραβό γίνεται. Το θέατρο του παραλόγου δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση...».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου