Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου με τη διοίκηση του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

Ενημερωτική συνάντηση και σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/3/2019 στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,
στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Παιδείας κ. Κ.Γαβρόγλου, ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δ. Τριανταφύλλου, οι επίκουροι καθηγητές, μέλη της διοίκησης του τμήματος,οι κκ. Δ. Αηδόνης και Χ. Κεραμυδάς και η βουλεύτρια ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας,μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της βουλής, Ελισσάβετ (Μπέττυ)Σκούφα.

Η σύσκεψη αφορούσε ενημέρωση για το Νομοσχέδιο, τη σχεδιαζόμενη διάρθρωση καθώς και το περιεχόμενο σπουδών του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακόμη συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα επιστημονικής έρευνας, καθώς και ακαδημαϊκού και διοικητικού ενδιαφέροντος.

Η διοίκηση του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τεκμηριωμένη πρόταση για ίδρυση ειδικού Ινστιτούτου Έρευνας με έδρα την Κατερίνη, την οποία ο κ. Γαβρόγλου αποδέχθηκε θετικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου