Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ταλέντο του μήνα ο Λάζαρος Λάμπρου στην Ολλανδία! Εντυπωσιάζει ο Κατερινιώτης με τις εμφανίσεις του!

Η επιλογή του Λάζαρου Λάμπρου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία αποδείχθηκε η καλύτερη που θα μπορούσε να πάρει. Ο πιτσιρικάς που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ είναι σταθερά στους καλύτερους της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει σε 18 εμφανίσεις να μετράει εφτά γκολ και έξι ασίστ. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους Ολλανδούς. Το αντίθετο μάλιστα.

 Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ταλέντο του μήνα για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Με δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά για αυτή την επιτυχία.

"Είμαι έκπληκτος και πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ για αυτό το βραβείο. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό, αλλά είναι φυσιολογικό για εμένα. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλός, έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα και είναι το πιο σημαντικό για εμάς.
Στην Ελλάδα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, στην Ελλάδα είναι πιο… αμυντικό το πρωτάθλημα. Στην Ολλανδία παίζουν ποδόσφαιρο και δεν προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου.
Κάθε μέρα θέτω στόχους και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμένα".
Πηγή: talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου