Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Πήραν το ντέρμπι κορυφής τα κορίτσια του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0
(25-19, 26-24, 25-21)
  Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Πιερικού στο ντέρμπι κορυφής της ΄Β Εθνικής κατηγορίας καθώς κέρδισε στο ΄Β ΔΑΚ την ομάδα του Αστέρα Γρεβενών με 3-0 σετ. Έτσι η ομάδα του Πιερικού βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Πιερικού παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού και το άγχος έπαιξε κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, ικανοποιώντας το φίλαθλο κοινό που γέμισε κυριολεκτικά το γήπεδο και ενίσχυσε σημαντικά τα κορίτσια του Πιερικού να πετύχουν μια πολύ μεγάλη νίκη.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού σιγά σιγά επέβαλαν τον ρυθμό τους, πήραν μια διαφορά, γεγονός που οδήγησε στην εύκολη επικράτηση με 25-19. Στο 2ο σετ έγινε μεγάλη μάχη καθώς η ομάδα των Γρεβενών έπαιξε πάρα πολύ καλά, πίεσε τα κορίτσια του Πιερικού και βρέθηκε να προηγείται με 22-16. όμως στο σημείο αυτό οι παίκτριες του Πιερικού, με καρδιά πρωταθλητή, γύρισαν το παιχνίδι και κατόρθωσαν να κερδίσουν το σετ με 26-24, κάνοντας το 2-0 σετ. Στο 3ο σετ και με την ψυχολογία με το μέρος της, τα κορίτσια του Πιερικού πήραν και αυτό το σετ με 25-21 πετυχαίνοντας έτσι μια σπουδαία νίκη.

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης νίκης Κώστας Σαρρής δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στα κορίτσια, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την εμφάνιση ειδικά στο 2ο σετ που είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το σετ. Μπράβο στα κορίτσια διότι έδειξαν ότι διαθέτουν και ταλέντο και ψυχή.”
Η ομάδα των γυναικών του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της και στο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής κατηγορίας. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

Σύνθεση: Τουλίκα, Καλπακίδου, Μάτιου, Ευαγγελοπούλου, Παναγιωτίδου, Χατζηευστρατιάδου, Κατσίκα, Κεσεσίδου, Μόσχογλου, Μαρένα, Χατζησακούλα, Αργυροπούλου, Λάμο, Τερψέλλα.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου