Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Χρήστος Γιαννούλης «Ένα έργο έχει κάνει στην Πέλλα ο κ. Τζιτζικώστας;»

Θέτοντας στους πολίτες διλήμματα για το ρόλο της Περιφέρειας και το τέλμα στο οποίο βρίσκεται ο νομός Πέλλας, από την ανυπαρξία έργων της σημερινής διοίκησης του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης απηύθυνε μέσα από τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό PellaTV το ερώτημα: «Ένα έργο έχει κάνει στην Πέλλα ο κ. Τζιτζικώστας;».

Ο κ. Γιαννούλης έθιξε ζητήματα που αφορούν τις δομές υγείας του νομού, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργίας, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας ότι «είναι εύκολες οι κορώνες για να εξυπηρετήσουμε μικροκομματικά συνδικαλιστικά συμφέροντα, όμως το θέμα δεν είναι να παίζουμε παιχνίδια πάνω στην πλάτη της υγείας των ανθρώπων αλλά να λύσουμε άμεσα τα προβλήματα που υπάρχουν».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε τις προτάσεις του για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, κυρίως όσον αφορά τις τοπικές καλλιέργειες, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη δυνατότητα ανοίγματος σε νέες αγορές. «Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας μπορούν να μεταφέρονται πολύ πιο γρήγορα, λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, σε βαλκανικές χώρες αλλά και γενικότερα της Ευρώπης. Ο τόπος μας θα είναι καλύτερος και δεν θα ζηλεύουμε καμιά άλλη ευρωπαϊκή χώρα», ανέφερε ο κ. Γιαννούλης.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Γιαννούλης είπε χαρακτηριστικά ότι «η αγάπη για την πατρίδα αποδεικνύεται με λόγια και πράξεις και δεν υπάρχει τζιτζικωστόμετρο, επαναλαμβάνοντας ότι «ο κ. Τζιτζικώστας δεν είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Μακεδονίας, όπως εμφανίζεται καθαρά για μικροπολιτικά συμφέροντα. Ξέραμε εδώ και 27 χρόνια ποιος ήταν ο δρόμος προκειμένου να λάβει τέλος αυτή η διαμάχη, αλλά δεν τον διεκδίκησε κανείς».

«Η αναμέτρηση δεν είναι Τζιτζικώστας – Γιαννούλης, είναι παρόν και μέλλον, πίσω και εμπρός, σκοτάδι και μαύρο. Η μάχη εκτός από πολιτική είναι και αναπτυξιακή και δεν μπορούμε από τυχοδιωκτισμό και πολιτικαντισμό να θυσιάζουμε το συμφέρον αγροτών, ελεύθερων επαγγελματιών, επιστημόνων κλπ απλά για μια νίκη προς την ηγεσία της ΝΔ», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης. Και αφού μίλησε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τον πολιτικό κανιβαλισμό της Νέας Δημοκρατίας που έχει το βλέμμα μόνο στις κάλπες, ανέλυσε λεπτομερώς το περιστατικό της παραποίησης της ομιλίας του από συστημικά μέσα, λέγοντας ότι «είναι ζήτημα δημοκρατίας να υπάρχει ακριβής ενημέρωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου