Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

80η Διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019  στον χώρο του πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί  η 80η  διανομή προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” .

Θα διατεθούν τα παρακάτω προϊόντα:

Εξαιρετικά Παρθένο Eλαιόλαδο, οξύτητας 0,45 στην τιμή των 20€ ανά 5λιτρο σε τενεκεδένια συσκευασία από παραγωγούς της Πιερίας και της Ημαθίας.
Μήλα ποικιλίας Fuji και Gold Smith από παραγωγούς της Πιερίας 10 κιλά Fuji και 4 Gold Smith, δηλαδή 14 κιλά στην τιμή των 5€
Απορρυπαντικά και Χαρτικά από την τοπική επιχείρηση Epsilon Hellas από τα Αλώνια Πιερίας
Παχύρευστη Χλωρίνη σε συσκευασία των 4 λίτρων προς 3€
Υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι σε συσκευασία των 4 λίτρων προς 2€
Υγρό πλυντηρίου σε συσκευασία των 3 λίτρων, 60 μεζούρες προς 2€
Χαρτί υγείας σε συσκευασία 24 ρολών των 200γρ. προς 9€
Χαρτί κουζίνας σε συσκευασία 2 ρολών των 500γρ. προς 2€
Χαρτοπετσέτες σε συσκευασία 400 τεμαχίων 33 Χ 33 εκατ. προς 2,5€

Όλα τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας και έχουν επιλεχθεί συνειδητά από την περιοχή μας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Οι παραγωγoί  ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη που τους παρέχεται από το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” θα ενισχύσουν,  όπως πάντα,  τις κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης προσφέροντας ποσότητα  των προϊόντων τους.

Για παραγγελίες κάντε κλικ κι εδώ

Κατά τη διάρκεια της διανομής θα διατίθεται και  η ελληνική έκδοση του βιβλίου των K. H. Roth και H. Rübner, "Η οφειλή των επανορθώσεων: υποθήκες της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη" το οποίο έχει μεταφραστεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” και καθίσταται άκρως επίκαιρο διότι όπως έγινε σήμερα γνωστό, στις 18 Απριλίου 2019, η ελληνική Βουλή αποφασίζει για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, θέτοντας σε ψηφοφορία το πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Το βιβλίο κοστίζει 15€ και δεν διατίθεται στα βιβλιοπωλεία παρά μόνο διαδικτυακά στη διεύθυνση www.ksk.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου