Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη Πιερικού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο (φωτο)

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με τη νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε την Πέμπτη με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρο Σεχολάρι,Νίκο Ντινόπουλο, Χρήστο Λαζαρίδη, AlcinoSouzaSantos (Βραζιλία), Βασίλη Χατζηδίμπα, Βασίλη Τουλίκα και με επικεφαλή τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη επισκέφθηκαν το παραπάνω  δημοτικό σχολείο  στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».


Η υποδοχή από τους μαθητές του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με τη διεύθυνση του σχολείου τον διευθυντή κ. Βασίλη Τσακιρίδη, τον γυμναστή κ. Γαβριήλ Τσακιρίδη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο σχολείο τους, με χαρά και συνθήματα μαθητών. Με τη σειρά τους ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης εκ μέρους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαρίστησε όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στη νεολαία και στους μαθητές με δράσεις δωρίζοντας στο σχολείο μια μπάλα ποδοσφαίρου της ιστορικής ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών  των  τάξεων, για την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα, αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μαθητών.


Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα και  χαρά στους μαθητές προσκαλώντας όλο το σχολείο δωρεάν για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος,δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη. Όλοι οι μαθητές μπορούν την Κυριακή να παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Θησέα Αγριάς στις 16:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τον διευθυντή κ. Βασίλη Τσακιρίδη για την πολύ όμορφη φιλοξενία με κεράσματα στην αποστολή της ομάδας.Εύχεται στους εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου