Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Αιγινιακός-ΑΟΧ Κισσαμικός σήμερα στο Αιγίνιο. Εξόφληση Τόλιου για την αποφυγή των -3 μέχρι την Πέμπτη

Η ομάδα της Πιερίας αγωνίζεται σήμερα στο Ιωάννης Παραλυκίδης του Αιγινίου, με αντίπαλο τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Αιγινιακός προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την εκτός έδρας ήττα με 1-0 (44΄) από τον Απόλλωνα Πόντου, στο 74΄ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία δεκατέσσερα ματς (1-1-12).

Απο την άλλη στο 90΄+4 λυτρώθηκε στον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα η ομάδα των Χανίων, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ, που του χάρισε και τη νίκη με 1-0. Συνολικά ήταν ανώτερος από την αντίπαλό του, θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα. Έχει επτά νίκες στα έντεκα τελευταία ματς.

Ενεργοποιήθηκε η καταβολή δεδουλευμένων στον Τόλιο

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. Αιγινιακός την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 32/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Αθανάσιου Τόλιου του Σωτηρίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 614/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου