Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΑΟΚ- Αλέξανδρος Κιλκίς 2-1 Σε τροχιά ανόδου η Καβάλα με γκολ του Δημήτρη Τόσκα! (φωτο)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.
Ο ΑΟΚ κρατάει περισσότερο την ουσία που είναι οι 3 βαθμοί και η διατήρηση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα . Ήταν αρκετά  καλός στα πρώτα 45 λεπτά αλλά στην επανάληψη δεν ξεπέρασε τη μετριότητα.
Δε δημιούργησε φάσεις (εκτός από μια μεγάλη ευκαιρία στο 81`) στο β` μέρος και αγχώθηκε σε μεγάλο βαθμό  στο τέλος.   Δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ στο γήπεδο του, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο Οφρύνιο, πραγματοποίησε μια αλλαγή με τον Βαλαβανόπουλο να παίζει στο αρχικό σχήμα στη θέση του Τσούτση.   Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και με γρήγορο γκολ έδιωξε το άγχος.   Σε μια ανύποπτη στιγμή και χωρίς να το περιμένει κανείς ο Αλέξανδρος ισοφάρισε σε 1-1.   Ο ΑΟΚ αντέδρασε αμέσως, κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ και σ` ένα από αυτό ο Τόσκας έκανε το 2-1. Στην επανάληψη πάλι την κατοχή της μπάλας ο ΑΟΚ αλλά χωρίς ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.  Ο Αλέξανδρος με καλή παρουσία  και με «φαρμακερή»  ευκαιρία στο 78`.

Στο 4` φάουλ του Γιατσβίνοβιτς, κεφαλιά του Γαβριηλίδη λίγο άουτ.

Στο 17` σέντρα του Γιατσβίνοβιτς, κεφαλιά του Μαρκόπουλου το 1-0.

Στο 20` σέντρα του Μαρκόπουλου, κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου από κοντά βρίσκει αμυντικό.

Στο 34` με σουτ στη κλειστή γωνία αιφνιδιάζει ο Αγαθαγγελίδης για το 1-1.

Στο 40` από κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Τόσκας με κεφαλιά το 2-1.

Στο 78` σουτ του Σαλπιγγίδη κρατάει το 2-1 ο Δήμιζας με απόκρουση με τα πόδια.

Στο 81` σέντρα του Μαρκόπουλου, απειλεί από πολύ κοντά ο Γεμιστός αλλά σώζει ο Αθανασίου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι, Βαλαβανόπουλος 55` Τσούτσης , Γιατσβίνοβιτς 84` Τουμανίδης , Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος 72` Γεμιστός , Μαρκόπουλος 90` Λίτσκας .

Αλέξανδρος Κιλκίς: Αθανασίου, Τσαταλμπασίδης 67` Σαλπιγγίδης , Βασιλειάδης, Κάργας 90` Σαββόπουλος , Κότσιας, Παπαδόπουλος  , Ευστρατιάδης 46` Αηδονίδης , Βόσδου, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης.
Πηγή: proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου