Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Απόλλων Μακρυχωρίου 2-0 Δίκαιη νίκη και ελπίδες μέχρι τέλους

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, κατάφερε να πάρει δίκαια τη νίκη με σκορ 2-0, απέναντι στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Οι παίκτες του Σταύρου Παπαδόπουλου ήταν πιο εύστοχοι και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο τους κρατάει στο "παιχνίδι" της παραμονής, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και πάλεψε με αξιώσεις να πάρει κάτι θετικό στη Νεοκαισάρεια, χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει.
Στο 8΄φοβερή ενέργεια του εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων Κατσαμάγκα και δυνατό γυριστό σουτ, θα καταλήξει στο οριζ΄λοντιο δοκάρι του ...εμβρόντητου Γεωργαντζά.
Στο 17΄ ο Ναλμπαντίδης θα κάνει πολύ ωραίο μπάσιμο απο δεξιά και θα σεντράρει, με τον Κατσαμάγκα αυτή τη φορά να μην αστοχεί και πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος, με δυνατό πλασέ να κάνει το 1-0 για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στο 23΄ο Παπαδόπουλος θα εκμεταλλευτεί αμυντικό λάθος και θα σουτάρει δυνατά και χαμηλά στην εστία του Γεωργαντζά που δε θα μπορέσει να σώσει την εστία του, για να γίνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους ο Απόλλωνας θα έχει σουτ με τον Τσιάτα που θα περάσει χαμηλά άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη.

Στο 64΄το σουτ του Δ. Ίτσιου μέσα απο την περιοχή θα βρεί στον πεσμένο Κατσαμάγκα και στο 66΄"φωτοβολίδα" του Κραγιόπουλου θα περάσει ελάχιστα άουτ απο το αριστερό δοκάρι του Γεωργατζά.
Στο 68΄απο εκτέλεση φάουλ του Τεντολούρη, ο Μυργιώτης θα πάρει την κεφαλιά η οποία θα περάσει έξω απο τα δοκάρια του Βασιλειάδη.

Στο 72΄ δυνατό σουτ του Μτσεντλισβίλι μέσα απο την περιοχή θα βγάλει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ομάδας του Μακρυχωρίου και στην εκτέλεση του κόρνερ απο τον Κ. Ίτσιο. ο Δ. Ίτσιος θα πιάσει την κεφαλιά που θα περάσει λίγο άουτ απο την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 75΄ο Αχιλλέας θα αποφύγει την μείωση του σκορ,  όταν απο λάθος της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, ο Μυργιώτης θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Βασιλειάδη για να σώσει ο Τσιμπούκας μπροστά απο την τελική γραμμή, με τον Καρβούνη να παίρνει το ...ριμπάουντ με το κεφάλι, χωρίς όμως να μπορεί να βρεί εστία.

Στο 85΄ οι γηπεδούχοι θα χάσουν την μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο τους γκολ, όταν σε ωραίο γύρισμα του Μτσεντλισβίλι προς τον Κ. Ίτσιο στο πέναλτι, ο τελευταίος θα σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργαντζά, για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Κατσιαρός (89΄Χαλκίδης), Ίτσιος Δ. Ίτσιος Δ., Παγωνίδης, Κατσαμάγκας (75΄Αποστολίδης), Παπαδόπουλος (87΄Τσιμόπουλος), Ναλμπαντίδης (67΄Μτσεντλισβίλι)

Απόλλωνας Μακρυχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Τσιμπούκας, Κόκκινος, Τζιλός, Τσιάτας, Κοντοβάς (34΄ Δ. Τεντολούρης), Κατσιγιάννης, Κωτσοβός (65΄Καρβούνης), Κρανιώτης,  Α.Τεντολούρης, Ξέρρας (80΄Τσιχαράπης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου