Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Πιερίδες Μούσες-Νηρηίδες Φθίας 2-0 "Καθάρισαν" στο 1ο μέρος οι Κατερινιώτισσες!

Χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση και επηρεασμένες απο τα προβλήματα που δημιούργησαν οι απουσίες της περασμένης εβδομάδας στην προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι Πιερίδες Μούσες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην καλή ομάδα των Νηρηίδων Φθίας.

Τα κορίτσια του Πασχάλη Κουϊμτζίδη πέτυχαν δυο γκολ απέναντι στην ομάδα της Λαμίας και πήραν δίκαια το τρίποντο αφού οι αντίπαλες τους δημιούργησαν φάσεις αλλά έπεσαν επάνω στην ανίκητη Μουτάφη που κυριολεκτικά "κατέβασε" τα ρολά της εστίας της, κρατώντας ανέπαφα τα δίχτυα της.

Οι Κατερινιώτισσες είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα χωρίς όμως να καταφέρουν να τελειώσουν ιδανικά τις φάσεις, κι έτσι έμειναν στο 2-0 που έδωσε όμως μια καθαρή νίκη και τους 3 βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια.

Το 1-0 έγινε στο 12΄όταν η Τσιουμέρκα σέντραρε απο δεξιά, οι παίκτριες της αμυντικής γραμμής της φιλοξενούμενης ομάδας δε λειτούργησαν καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στην Μαυρομάτη, η οποία με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κατερίνης.

Στο 16΄η Μετενίδου πήρε ωραία προωθημένη πάσα στα αριστερά απο την Βίσμπα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αδύναμα την Μπούκη που ήταν εκτός εστίας, για να σώσει πριν γίνει το 2-0 η Πανάκη διώχνοντας μακριά την μπάλα.

Στο 21΄η Αναγνωστοπούλου θα βγάλει μόνη της την Καραντσίκου απέναντι στην Μουτάφη, η παίκτρια της Λαμιώτικης ομάδας θα πλασάρει αλλά η Κατερινιώτισσα τερματοφύλακας θα σώσει την εστία της κρατώντας το μηδέν.

Στο 34΄τα κορίτσια του Πασχάλη Κουϊμτζίδη πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ της Βίσμπα η Κατερινοπούλου πέρασε με πολύ ωραίο τρόπο την μπάλα στο πέναλτι κι εκεί η Γκούτζα με άπιαστη κεφαλιά πέτυχε το 2-0!

Στο 37΄η Κούρτη μπήκε απο δεξιά και σούταρε διαγώνια για να απομακρύνει ακόμη μια φορά μακριά απο την εστία της η Μουτάφη.

Στο δεύτερο μέρος τα κορίτσια των δυο ομάδων προσπάθησαν περισσότερο με τον ρυθμό του παιχνιδιού όμως να πέφτει αφού λίγο η απρόσμενη για την εποχή ζέστη δεν επέτρεψε να πετύχει καμία απο τις ομάδες γκολ, μένοντας τελικά το σκορ στο 2-0, δίνοντας τη νίκη στις Πιερίδες Μούσες.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σουλίδη και των βοηθών του, Πραχαλή και Δημητριάδου

Πιερίδες Μούσες (Πασχάλης Κουϊμτζίδης): Μουτάφη, Συμεωνίδου, Γκαβανούδη, Βούλγαρη, Τζιουμέρκα (55΄Κουτσού), Κατερινοπούλου, Κατσίμπουρα (62΄Γελαστοπούλου), Βίσμπα, Μαυρομάτη, Γκούτζα, Μετενίδου.

Νηρηίδες Φθίας (Νίκος Τσικράς): Μπούκη, Οικονόμου, Καραντσίκου, Πανάκη, Τσούτσικα, Μαστρογιάννη (60΄Κεραμιδα), Κούρτη, Νέλλα, Κατσαούνου (85΄Γκαρέλη), Ανδρεοπούλου (87΄Μαθιού), Αναγνωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου