Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΑΟ Σελλάνων-Πιερικός 1-2 Τρίποντο παραμονής με Σεχολάρι!

Τον Πιερικό υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/3) στο Προάστιο ο ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής 2018-19.
Οι "κυανόλευκοι" είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη να "καθαρίσουν" την παραμονή τους στην κατηγορία, όμως τη σπατάλησαν καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-2 από την ομάδα της Κατερίνης.

Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, παρουσία περίπου 250 φίλων του ΑΟ Σελλάνων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλόξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά δείχνοντας πως ήθελαν περισσότερο το ματς.

Στην πρώτη καλή στιγμή που τους παρουσιάστηκε και συγκεκριμένα στο 26' κατάφεραν με όμορφο γκολ του Σεχολάρι να κάνουν ΤΟ 0-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Πιερικός έπαιξε και στο δεύτερο μέρος αποφαστιστικά και στο 66' πέτυχε το 0-2 με σκόρερ και πάλι τον Σεχολάρι.

Ο ΑΟΣ αντέδρασε και στο 74' κέρδισε πέναλτι μετά από ατομική ενέργεια του Πατσαρούχα.

Ο θηριώδης επιθετικός των "κυανόλευκων" το εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν τον αντίπαλο όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στην ισοφάριση, μια και το 1-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Η ομάδα του Προαστίου την επόμενη αγωνιστική θα πάρει εύκολο τρίποντο αφού στο πρόγραμμα είναι το ματς με την ΑΣΑ, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον Θησέα Αγριάς, για να κλείσει τη σεζόν στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό.

Συνθέσεις:

ΑΟ Σελλάνων (Στέφανος Ξηροφώτος): Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου (76' Παπαδημητρίου), Τζάνης, Μπούσδρας, Κούρκουλας (46' Δημολιός), Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (46' Μπαλτάς), Μπιτέλης, Πατσαρούχας, Υφαντής (85' Κουτλής), Συράκος.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπούζης, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Καρτσαμπάς Αθ., Χατζηδήμπας, Μπουζούκης, Κωστόπουλος, Καρτσαμπάς Δ., Σεχολάρι, Κραγιόπουλος, Ντινόπουλος.
Πηγή: karditsasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου