Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Mε τη συνδιοργάνωση και της Π.Ε.Πιερίας η 3η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:«Καλές πρακτικές προγραμμάτων άθλησης και η αλληλεπίδραση προπονητή- γονιού-αθλητή»

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης των Επιστημόνων Φυσικής Αγωγής και της σωστής ενημέρωσης του κοινού, ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στην 3η  Επιστημονική  Ημερίδα με θέμα:
«Καλές πρακτικές προγραμμάτων άθλησης και η  αλληλεπίδραση προπονητή- γονιού-αθλητή», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στον όροφο του Πνευματικού κέντρου ΕΚΑΒΗ.

Στην ημερίδα εισηγητές θα είναι οι εξής διακεκριμένοι επιστήμονες:
    Ο κ. Βασίλειος Παπαχαρίσης, PhD, Ε.Ε.Π.-Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Υπεύθυνος Αθλητικών Προγραμμάτων στο Α.Π.Θ. με θέμα: ¨Καλές πρακτικές προγραμμάτων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού για νέους¨ και  ο κ. Βασίλειος Μπαρκούκης, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ, με θέμα: ¨Προπονητής –Αθλητής-Γονιός: Πρακτικές αποτελεσματικής αλληλεπίδρασης¨.
   
Η Ημερίδα αφορά όλους όσους ασχολούνται οι ίδιοι ή τα παιδιά τους με  τον αθλητισμό  και ενδιαφέρονται να μάθουν για τη σωστότερη και ασφαλέστερη άσκησή τους, επιλέγοντας τους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής  και κατάλληλους χώρους άθλησης.
Παρακαλείσθε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου