Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Έκοψε τη βασιλόπιτα της η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πιερικού (φωτο)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019
Η Ακαδημία ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά της, σε μία λιτή και πάνω απ’ όλα ΠΙΕΡΙΚΗ και «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα.

Πλημμύρισε νιάτα ο χώρος όπου συγκεντρώθηκε η Ακαδημία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ τα τμήματα υποδομών Κ6, Κ8, Κ10 με την προπονήτριά τους Γιώτα Ζακοβά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές. Με ενθουσιασμό κι αισιοδοξία συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας καθώς και οι γονείς και φίλοι των ομάδων.


Ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Νίκος Καλαμπάκας χαιρέτησε την εκδήλωσηαπευθυνόμενος προς τα παιδιά και τους γονείςτων τμημάτων, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους προπονητές και τους γονείς για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών.
Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να συμπορευτούμε στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.



Οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων υποδομών:Βαρυτιμίδης Παντελής και Ζήκος Χρύσανθος, έλαβαν από μία δωροεπιταγή της επιχείρησης Κατάστημα Παιχνιδιών «Λαζαρίδη Γιάννη» που είναι ο μέγας χορηγός του συλλόγου. Ο χορηγός του συλλόγου Γιάννης Λαζαρίδης προσέφερε τις βασιλόπιτες των τμημάτων υποδομών καθώς και νοστιμότατες πίτσες, ενώ ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Πασχάλης Τσιτιρόκης προσέφερε χυμούς και γλυκίσματα. Ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση με τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών κι όλοι ευχήθηκαν το καλύτερο για την ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της Ακαδημίας μέσα σε κλίμα συμπόρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου