Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Ξέφρενη πορεία για τις αήττητες παγκορασίδες!

ΟΥΤΕ ΣΕΤ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(4-25, 9-25, 9-25)
Συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους οι απίστευτες παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν και μέσα στην Μελίκη την τοπική ομάδα με 3-0 σετ, πετυχαίνοντας έτσι την 10η νίκη σε 10 αγώνες και 30-0 σετ!!!

όπως δείχνει και το σκορ τα κορίτσια του Πιερικού δεν συνάντησαν καμία αντίσταση σε κανένα σετ από την ομάδα της Μελίκης και για ακόμη ένα παιχνίδι έδιεξαν ότι παίζουν χωρίς αντίπαλο.
Ο προπονητής Κ.Σαρρής χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες, οι οποίες ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.
Η υπεροπλία των κοριτσιών του Πιερικού δείχνει το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ και αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για όποιον θέλει να στείλει το παιδί του στο βόλεϊ, μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος από τους ειδικούς, αλλά και για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

Σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπέτρου, Παναπακίδου, Στρίμπα, Χατζηευστρατιάδου, Τσαπουρνιώτη, Ιορδανίδου, Χατζηαγοράκη, Ζεϊμπέκη, Χατζησακούλα, Μαυρίδου, Αντωνοπούλου.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου