Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Εγχειρίσθηκε με επιτυχία ο Διονύσης Καραγκιόζης! - Ευχαριστήριο σε Αετό, Λάζο Ντόντη και γιατρούς!

Με επιτυχία εγχειρίσθηκε ο Διονύσης Καραγκιόζης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ερμή Εξοχής. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αετού Καταλωνίων, θέλησε με ανακοίνωση του να ευχαριστήσει την ομάδα του, τον Λάζο Ντόντη και τους γιατρούς, που του συμπαραστάθηκαν έμπρακτα στις δύσκολες ώρες που πέρασε και περνάει!

Η ανακοίνωση:

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αετού Καταλωνίων , τον προπονητή μου , τους συμπαίκτες μου και το φίλαθλο κοινό της για την υποστήριξη που δείξανε προς εμένα μετά τον σοβαρό μου τραυματισμό στον ώμο. 
Επίσης ευχαριστώ θερμά τους ειδικούς ιατρούς ορθοπεδικούς κυρίους Κόκκινο και Παπακώστα για την φροντίδα που δείξανε,  ο πρώτος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και ο δεύτερος στην χειρουργική επέμβαση που μου έκανε .
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στον κύριο Λάζο Ντόντη , αντιδήμαρχο του Δήμου Κατερίνης , ο οποίος έμπρακτα αποκατάστησε την βλάβη μου συντελώντας με την βοήθεια του στην τέλεση της επέμβασης κάτι για τον οποίο τον ευχαριστώ θερμά .
Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι πάντα να είμαστε όλοι υγιείς."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου