Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Πετρούνιας, Μάρας, Τσολακίδης, Φίλιου! Οι κορυφαίοι της Ενόργανης Γυμναστικής στην Κατερίνη!!!

Γ.Α.Σ. «ΑΡΧΕΛΑΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
  Με την παρουσία Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 11:30 π. μ. τόσο  η «Γιορτή της ενόργανης» του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Αρχελάου Κατερίνης όσο και τα εγκαίνια της αίθουσας γυμναστικής του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

  Παρόντες οι, Ελευθέριος Πετρούνιας ( χρυσός Ολυμπιονίκης RIO 2016 και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους), Βλάσης Μάρας ( χρυσός παγκόσμιος στο μονόζυγο), Βασίλειος Τσολακίδης ( έκτος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο 2012 στο δίζυγο) και Βαρβάρα Φίλιου ( παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής).

  Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτρια θα συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτριος Ράπτης και Κωνσταντίνος Χατζηζήσης.

  Η ανακαινισμένη αίθουσα γυμναστικής παραχωρήθηκε από το Δήμο Κατερίνης στο αντίστοιχο τμήμα του Αρχελάου Κατερίνης και θα αποτελεί την κυψέλη προπόνησης των αθλητών του συλλόγου αλλά και αίθουσα αγώνων, μιας και διαθέτει τα απαραίτητα όργανα για την εκγύμναση του μεγάλου αριθμού αθλουμένων που διαθέτει πλέον το τμήμα της γυμναστικής. Τις αθλήτριες και τους αθλητές προπονούν οι Χρήστος Λυμπανοβνός και Φώτης Παρθενίδης.
   Η αίθουσα γυμναστικής, στην οποία οι εργασίες και οι λειτουργικές παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν από το Δήμο Κατερίνης και τον Ο.Π.Π.Α.Π. Κατερίνης, στεγάζεται σε χώρο του σχολικού συγκροτήματος του πρώην πολυκλαδικού σχολείου της πόλης, στη γωνία των οδών Π. Κανελλόπουλου και Ι. Μαντζαρόπουλου.

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι πρωταθλητές μας και οι προπονητές τους θα επισκεφθούν στις 10:00 π.μ. τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και στις 11:30 π.μ. θα παρευρεθούν στην τελετή των εγκαινίων της αίθουσας γυμναστικής του Αρχελάου όπου θα συναντήσουν τους αθλητές του συλλόγου, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα τους ενημερώσουν για τις αγωνιστικές τους εμπειρίες.

 Ο πρόεδρος του Αρχελάου Κατερίνης, Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, για τη σημαντική ημέρα για την πόλη, τον σύλλογο και το άθλημα, επισημαίνει: «Η γυμναστική που είναι το άθλημα του μέτρου και της αρμονίας και θεωρείται από πολλούς ως η βάση για όλα τα αγωνίσματα, αλλά και η μητέρα όλων των αθλημάτων, αποκτά μια σύγχρονη στέγη. Το τμήμα της γυμναστικής μας, ένα από τα παλιότερα του σωματείου μας, μετά από χρόνια υπολειτουργίας περνά στη δυναμική και με πλειάδα αθλουμένων πλέον αισιοδοξεί να καμαρώσει και πάλι πρωταθλητές. Μέσα από τις νέες εγκαταστάσεις το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο.

Ευχαριστούμε τη Δημοτική αρχή και τον Ο.Π.Π.Α.Π. Κατερίνης για την ανακαίνιση και παραχώρηση της αίθουσας. Με χαρά και τιμή σας περιμένουμε όλους στη  τελετή και τη γιορτή της ενόργανης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου