Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Για θετικό αποτέλεσμα ο Αιγινιακός στη Φιλιππούπολη - Με προβλήματα ο Απόλλων Λάρισας

Από τις 15 Δεκεμβρίου έχει να πανηγυρίσει ο Αιγινιακός. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας στα επτά τελευταία παιχνίδια έχει συγκομιδή ενός πόντου, αυτού της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή.
Η θέση της, όμως στον πάτο της βαθμολογίας δεν της δίνει την πολυτέλεια να διαλέγει ματς, οπότε την Κυριακή (17/02, 15:00) στη Φιλιππούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας καλείται να τα δώσει όλα για βαθμό ή βαθμούς.

Ο Τζεμ Καρατζά έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παλέψουν για το καλύτερο, σε μια δύσκολη έδρα. Εκτός πλάνων του Τούρκου προπονητή βρίσκονται ο τιμωρημένος Πετρούσης και ο τραυματίας Χρυσαφοπουλος. Αποκλείστηκαν ακόμα οι Μ. Τοπαλίδης, Αλ Χαρντάν, Παπάζογλου, Καπετάνος, Κούστα.

Η αποστολή: Πλακάλο, Καραγκιόζης, Γιαλαμούδης, Ζήσης, Βελκόσκι, Προσκυνητόπουλος, Πολύζος, Έππας, Πιαστόπουλος, Γρανάδος, Παπαδόπουλος, Ζαννάκης, Σοφιάνης, Βλαχομήτρος, Στάνιτς, Κοζάκης, Σ. Τοπαλίδης, Τσολακίδης.

Με προβλήματα θα υποδεχτεί τον Αιγινιακό (17/2, 15:00) ο Απόλλων Λάρισας.

Οι Θεσσαλοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους τιμωρημένους Λουκάο, Πολέτο, Κουρτεσιώτη, καθώς και τους Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, ύστερα από απόφαση του τεχνικού τιμ και του Άριαν Μπελά.

Η αποστολή: Μαντζάρης, Γκέκας, Σκούπρα, Καμπέρης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Κοντοές, Χατζής, Ζίκο, Μπιμάι, Τασιούλης, Βαγενάς, Μπραμπίγια, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Κοντοθανάσης, Καραμπίνας, Ζαΐμι, Ζίκο, Αγιώτης.
Με στοιχεία απο footballleaguenews.gr και liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου