Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Πολλά “μάτια” για Γουλιόπουλο του Αιγινιακού

Όπως είχε γράψει πριν λίγους μήνες το pamebala.gr, ένα από τα μεγαλύτερα “κεφάλαια” που διαθέτει η φετινή ομάδα του Αιγινιακού, είναι ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Κωνσταντίνος Γουλιόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα Κ20 του συλλόγου.

Ο νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος αποκτήθηκε από την ακαδημία Κατερίνης 2006, παρά το γεγονός ότι είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό, πριν από τις γιορτές επανήλθε δριμύτερος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στην επίτευξη των φετινών στόχων.

 Το όνομά του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamebala.gr συζητιέται έντονα σε ποδοσφαιρικούς κύκλους ανάμεσα σε σκάουτερ άλλων ομάδων αλλά και μάνατζερ, παρά το γεγονός ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με την επιστροφή του από τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες, από την προπονήτριά του. Γεγονός που αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο εντός έδρας ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή, παρά την ήττα με 4-0, ήταν αυτός που όταν μπήκε σαν αλλαγή στο 55' κατάφερε να δώσει μια “ανάσα” στην ομάδα του και να βγει μπροστά, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει, οι οποίες ξεκίνησαν από τον Κωνσταντίνο.

 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλων Πόντου, απεσταλμένος από ομάδα των Αθηνών, θα βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου, για να βολιδοσκοπήσει τον Κωνσταντίνο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί μετά από πρόσκληση ομάδας της Σουπερ Λίγκα για δοκιμαστικά στην Αθήνα.

 Η ποδοσφαιρική του εξέλιξη σε συνδυασμό με τον ταλέντο του, δεν αφήνουν αδιάφορους όπως μαθαίνουμε αρκετούς ανθρώπους, παρά το παράδοξο της υπόθεσης ότι δεν του δίνεται ο απαραίτητος χρόνος από την ομάδα του...
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου