Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Γιάννης Νιώπας: Πώς λένε ότι στήθηκε το παιχνίδι όταν από τους τρεις, αγωνίστηκε μόνο ο ένας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες (7/2) η είδηση ότι το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας, εισηγείται τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον Αιγινιακό τις ποινές του υποβιβασμού, της αφαίρεσης έξι βαθμών από το πρωτάθλημα που θα δικαιούνται να μετέχουν και πρόστιμο 3.150.000 ευρώ.

Με ένα λιτό σχόλιο στο SDNA, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας σχολίασε τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών για το περσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η υπόθεση αφορά την περσινή (12/11/18) αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γεντί Κουλέ», που είχε λήξει με 6-0 υπέρ των Κρητικών.

Από την έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας φέρεται να προέκυψε ότι ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος είχε έρθει σε συμφωνία με τον -τότε- πρόεδρο του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα και μέσω αυτού με τους παίκτες Βασίλη Λιόλιο, Θανάση Τόλιο και Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου, ώστε να χάσει ο Αιγινιακός το ματς με διαφορά τριών γκολ.

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρώην ισχυρό άνδρα του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με ένα λακωνικό σχόλιο.

«Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή, δεν ανησυχώ. Δεν μπορεί να ισχυρίζεται αυτά τα πράγματα ο Καλαϊτζίδης, ξέρει καλά τι ειπώθηκε. Θα περιμένω την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και θα τοποθετηθώ αναλυτικά στη συνέχεια», αρκέστηκε να πει, τονίζοντας ότι δεν θέλει να δημιουργηθεί περισσότερος θόρυβος τη δεδομένη στιγμή, πριν βγει κάποια απόφαση.

Επιπλέον σημειώνει ότι: «Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν ταξιδέψει στο κατάστρωμα όλο το βράδυ οι παίκτες και παίζαμε στις 2 το μεσημέρι», ενώ για τους τρεις παίκτες που είχαν ταξιδέψει με αεροπλάνο (Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος), αναφέρει πως:
«Ο Γιατζιτζόγλου είχε πει ότι θα ταξίδευε με αεροπλάνο γιατί γεννούσε η γυναίκα του. Εγώ τους είχα πει ότι δεν είχα ούτε ευρώ να δώσω παραπάνω, μου κόστισε το ταξίδι 2.300 ευρώ. Οι άλλοι δύο είναι κολλητοί του. Όλοι τους πλήρωσαν από την τσέπη τους τα εισιτήρια. Πώς λένε ότι στήθηκε το παιχνίδι όταν από τους τρεις, αγωνίστηκε μόνο ο ένας (σ.σ. ο Τόλιος βγήκε αλλαγή στο 8')».

Για να κλείσει λέγοντας: «Τόσα χρόνια που ήμουν στον Αιγινιακό, δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι το αρνητικό, αυτό γιατί δεν το αναφέρει κανείς...».
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου