Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

Εκπληκτικό ρεκόρ! Συνεχίζει αήττητο το γυναικείο του Πιερικού!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΑΝΙΚΗΤΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  0-3 (19-25, 17-25, 15-25)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0 (25-9, 25-10, 25-9)
Ασταμάτητο παραμένει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού, καθώς κανένα απο τα τμήματα του δεν έχει χάσει κανένα αγώνα. Γυναίκες, Κορασίδες, Παγκορασίδες παραμένουν αήττητες καθώς δεν έχουν χάσει ούτε έναν αγώνα, βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας και παραμένει ο Πιερικός η μοναδική ομάδα με όλα τα τμήματα ανίκητα σε όλη την Μακεδονία (ΕΣΠΕΜ) και όχι μόνο.

Είναι ένα εκπληκτικό ρεκόρ, ένα απίστευτο επίτευγμα, απόρροια της φανταστικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού. Τα αποτελέσματα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα του επιπέδου προπόνησης των παικτριών, δείχνοντας το δρόμο σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν τα παιδιά τους με το βόλεϊ. Ο Πιερικός αποτελεί κυρίαρχη δύναμη σε όλα τα επίπεδα.

Οι γυναίκες του Πιερικού πέτυχαν άλλη μία μεγάλη νίκη, καθώς στο ντέρμπι της αγωνιστικής κέρδισαν μέσα στα Γιαννιτσά τον Μ.Αλέξανδρο με 3-0 σετ παίζοντας υποδειγματικό βόλεϊ. Τα κορίτσια του Πιερικού, άριστα στημένα μέσα στο γήπεδο, ακολουθώντας κατά γράμμα το τακτικό πλάνο του προπονητή Κ.Σαρρή “καθάρισαν” και αυτό το παιχνίδι και παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκονται από την 1η αγωνιστική.
Οι παγκορασίδες του Πιερικού επιβεβαίωσαν για ακόμη έναν αγώνα την ανωτερότητα τους κερδίζοντας εύκολα την ομάδα του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι, ότι βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω απ όλες τις ομάδες και παίζουν ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο, οι 10 στις 10 νίκες και 30-0 σετ!!! μαρτυρούν την εκπληκτική ομάδα που έχει ο Πιερικός, φτιαγμένη με πολύ μεράκι από τον προπονητή Κ.Σαρρή.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου