Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη συμμετοχή στην ετήσια συνεστίαση και κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

Παρουσία του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου στην Κατερίνη και στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ελιά» η ετήσια συνεστίαση και η κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Πιερίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του κόμματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Τους παρευρισκόμενους και τον επίσημο προσκεκλημένο καλωσόρισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας Κωνσταντίνος Κιτιξής ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά και κάνοντας μια μικρή αναδρομή σε όσα έγιναν το 2018.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Παπαστεργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, δημοτικές, βουλευτικές και ευρωεκλογές και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματά τους για το Κίνημα Αλλαγής, καθώς όπως είπε τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα θετικά.

Στην ομιλία του ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε τόσο στη μάχη των εθνικών εκλογών όσο και στη μάχη των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών ευχόμενος σε όλα τα στελέχη που είναι υποψήφιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση καλή επιτυχία γιατί σε αυτούς θα βασιστεί η αλλαγή του θεσμού.

Όπως είπε, οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες για την πορεία της χώρας τονίζοντας πως η εθνική στρατηγική της κυβέρνησης Τσίπρα ήταν καταστροφική και «χωρίς πυξίδα», αφού όλα τα εθνικά θέματα διαπραγματεύονταν με βάση την ανάγκη της να κερδίσει στις επόμενες εκλογές. «Όταν παίζεις με τα εθνική θέματα είναι σαν να παίζεις με τη φωτιά» ανέφερε και χαρακτήρισε βλαπτική τη λύση που δόθηκε στο θέμα του Σκοπιανού.

«Η παράταξη που εμείς κληρονομήσαμε είναι αυτή που μπορεί να δώσει ξανά λύση στα προβλήματα της χώρας. Γιατί αυτή η παράταξη όταν ψήφιζε τα μνημόνια υπέφερε, δεν πανηγύριζε. Υπέστη τον κλυδωνισμό και την ήττα, αλλά έχουμε μάθει να νικάμε. Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ, για μια καινούρια αρχή και μια καινούρια πορεία» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Σκανδαλίδης και συνέχισε αναφερόμενος στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου.



Όπως τόνισε, ο στόχος των επόμενων εκλογών είναι διπλός: από τη μια η πολιτική ανατροπή και από την άλλη η προοδευτική αλλαγή. Κλείνοντας ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε με βεβαιότητα πως αν όλοι δώσουν τη μάχη ενωμένοι, τότε όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με το ποσοστό που θα πάρει το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου