Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

AlphaNefros, το νέο νεφρολογικό κέντρο της Κατερίνης

Ελλάδα: Χώρα  του ήλιου και της θάλασσας. Κατερίνη πόλη των θεών. Κτισμένη στους πρόποδες του όρους Ολύμπου με μια απέραντη παραλία που εκτείνεται για 80 χιλιόμετρα με εκατοντάδες καταλύματα από τον Κορινό μέχρι τους Νέους Πόρους.

Στην Κατερίνη που κρύβεται ένας κόσμος γεμάτος αξιοθέατα και εκπλήξεις, οι διακοπές διαρκούν όλο τον χρόνο.

https://www.discovergreece.com:443/el/mainland
https://www.discovergreece.com:443/el/mainland/macedonia/olympos

Τοποθεσία
Η μονάδα αιμοκάθαρσης «Άλφα Νεφρολογικό» βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ιασωνίδη 102 (κεντρικός δρόμος που συνδέει την πόλη  με την παραλία) στην Κατερίνη. Ξεκίνησε  την λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2019.
Κτήριο – Εγκαταστάσεις
Ένα  μοντέρνο κτήριο  σύγχρονης αρχιτεκτονικής, υψηλής  ενεργειακής τεχνολογίας και απόδοσης (θερμική προστασία του κτηριακού κελύφους - παθητικά ηλιακά συστήματα θέρμανσης και δροσισμού – συστήματα φυσικού φωτισμού -  συστήματα αερισμού, ψύξης και κλιματισμού.


Εικόνες κτηρίου

Ένα κτήριο 1.200 τμ με άνετους και καλαίσθητους εσωτερικούς χώρους, και άνετους χώρους παρκινγκ. Η  μονάδα έχει δυναμικότητα 30 κλίνες – θέσεις αιμοκάθαρσης και δύναται να εξυπηρετήσει 160 - 180 ασθενείς. Είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα του Γερμανικού οίκου B/BRAUN DIALOG + / ON LINE. Τα μηχανήματα αναπτύσσονται σε 2 ορόφους των 300 τμ (αίθουσες αιμοκάθαρσης) με κάθε θέση να διαθέτει ατομική τηλεόραση LG ξενοδοχειακού τύπου 32 ιντσών, ατομικά ακουστικά υψηλής πιστότητας με δυνατότητα αυξομειούμενης έντασης, internet υψηλής ταχύτητας, και  συνδρομητικής τηλεόρασης COSMOTE TV και NOVA TV.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου