Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Πως βρέθηκε το θέμα κάλυψης δαπάνης 500 ευρώ για την κάλυψη ήχου και την αγορά εδεσμάτων για μπουφέ για εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πιερίας?

Συνδιοργάνωση του Δήμου Κατερίνης και κάλυψη δαπανών στην εκδήλωση της Ν.Ο.Δ.Ε Πιερίας
Διαβάζοντας σήμερα την επίσημη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας όπου ρητά αναφέρει ότι :
1. Η  Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία ουδέποτε έλαβε απόφαση να ζητήσει οικονομική επιχορήγηση  από τον Δήμο Κατερίνης και οποιονδήποτε άλλο φορέα του Νομού μας.

2. Από  τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας δεν στάλθηκε επισήμως κανένα αίτημα προς τον Δήμο Κατερίνης για να καλύψει μέρος των εξόδων της εκδήλωσης, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, η οποία αναβλήθηκε  λόγω κομματικών υποχρεώσεων.

Ρωτάμε λοιπόν την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιόπη Τζουμέρκα – Μπατάλα, από τον έλεγχο της οποίας περνούν όλα τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου, πως βρέθηκε το θέμα κάλυψης δαπάνης 500 ευρώ με το ΦΠΑ για την κάλυψη ήχου και την αγορά εδεσμάτων για μπουφέ για εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πιερίας στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κα Τζουμέρκα – Μπατάλα,

Κε Χιονίδη,

Ευελπιστούμε να ενημερώσετε επίσημα και ικανοποιητικά το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου (η δικαιολογία εκ παραδρομής ξεπερνά τις ανοχές μας) αλλά και τους δημότες μας για την άμεση εμπλοκή σας και κάλυψη δαπανών με χρήματα του δήμου για εκδήλωση μιας κομματικής παράταξης.

                                                      Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
1.       Χαïλατζίδου Θεοδοσία
2.       Λιανός Χρήστος
3.       Νταρλαγιάννη Αλεξάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου