Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Ακαδημία Κατερίνης 2006 - Αναχωρεί για τη γαλλική Βαλενσιέν ο 15χρονος Γιάννης Νομικός!

Το ενδιαφέρον της γαλλικής Βαλενσιέν κίνησε το ταλέντο του νεαρού 15χρονου ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Κατερίνης 2006 (PLAYZONE). Ο μέσος της Κατερινιώτικης ομάδας αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για την Γαλλία όπου και θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο, για να πάρει μέρος στις δοκιμαστικές προπονήσεις της ομάδας του γαλλικού συλλόγου που αντιστοιχεί στην ηλικία του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μάνατζερ της Αθανασίας Τσαρούχα (παίκτριας της Ακαδημίας Κατερίνης), Philippe Kontostavlos βρέθηκε στην Κατερίνη για να οριστικοποιήσει την μετακίνηση της νεαρής Κατερινιώτισσας παίκτριας στην Γαλλία (απομένουν τα τυπικά λόγω ηλικίας). 
Ο έμπειρος σκάουτερ ξεχώρισε τον Γιάννη Νομικό και άμεσα ζήτησε να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής με παρουσίες στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας και στα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ, να ταξιδέψει στη Γαλλία για να τον δούν και οι ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται.
Έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αποτελεί δημιούργημα του Βασίλη Σιδηρόπουλου (πρώην προπονητή του), και ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Κατερίνης απο ηλικία 6-7 ετών, θα ταξιδέψει στο Βαλενσιέν της Γαλλίας και θα έχει ένα δεκαήμερο στη διάθεση του, ώστε να ξεδιπλώσει εκεί το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. 

Ο Γιάννης Νομικός είναι γεννημένος το 2003, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου (στον άξονα) και είναι βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς και επίλεκτος ποδοσφαιριστής των προπονητικών κέντρων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον νεαρο και ενα μεγαλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στην ακαδημια που τον εφτιαξε και δεν αφηνει τα ταλεντα της να χαθουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή