Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Πιερικός-Μακεδονικός 2-3 Ήττα στο τάι-μπρέικ. Οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι!

Στα ίσα έπαιξε ο Πιερικός τον ισχυρό Μακεδονικό στην Κατερίνη, με τους γηπεδούχους να κοντράρουν μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα την πολύ καλή ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αναμέτρηση κρίθηκε τελικά στο τάι-μπρέικ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στα ...σημεία τη νίκη. Το πρώτο σετ κερδήθηκε απο τους Κατερινιώτες 25-23 για να ισοφαρίσει ο Μακεδονικός σε 1-1 κερδίζοντας το 2ο σετ με 21-25 και μάλιστα πέρασε μπροστά στο σκορ αφού πήρε εύκολα και το τρίτο με 16-25.
Στο 4ο σετ οι παίκτες του Κώστα Σαρρή έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν με καλή εμφάνιση να ισοφαρίσουν σε 2-2 κερδίζοντας το με επίσης εύκολα με 25-17.


Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ κι εκεί επικράτησε ο τυχερότερος κι αυτός ήταν ο Μακεδονικός που κέρδισε το 5ο σετ με 14-16, μετά απο ένα πολύ καλό και θεματικό αγώνα!

Στις κερκίδες για μια ακόμη φορά ο κόσμος της περιοχής έδωσε το παρόν, ενισχύοντας την ομάδα της Κατερίνης η οποία πάλεψε στο παρκέ αλλά έχασε στις λεπτομέρειες απο έναν επίσης πολύ καλό αντίπαλο.

Διαιτητές οι κ.κ. Πορτοκαλίδης και Σαρακινίδης

Πιερικός (Κώστας Σαρρής): Μούρτζιος, Λαμπρινός, Γερομιχαλός, Γιάγκου, Καλιακός, Γρηγοριάδης, Χρυσικός, Σαμαλής, Παπατσιμούλης, Αλεξίου, Κουτσόγιαννος, Παυλίδης, Ιωαννίδης.

Μακεδονικός (Δημήτρης Γεωργιάδης): Κουτσονίκας, Τσακιρίδης, Κουτουνίδης, Τσελεπής, Αναστασιάδης, Καλτσίδης, Παράσογλου, Κόκκινος Κουτσονίκας, Καριώτης, Μπάνκοφ, Γραμματικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου