Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Θησέας Αγριάς Βόλου 2-1 Δίκαια ο παθιασμένος Αχιλλέας τη νίκη!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, κερδίζοντας με 2-1 τον σκληροτράχηλο Θησέα Αγριάς Βόλου. Η ομάδα της Πιερίας ήταν κυρίαρχη τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν κατά διαστήματα και να δημιουργούν προβλήματα με τις αντεπιθέσεις τους.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν ευνόησε τις δυο ομάδες στο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με το παιχνίδι να πηγαίνει στις προσωπικές μονομαχίες και τη δύναμη. Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί και παθιασμένοι και και πήραν τελικά, δίκαια το τρίποντο.

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο 23΄ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη, ο Χαλκίδης γύρισε την μπάλα με το κεφάλι προς τα πίσω και ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο Ναλμπαντίδης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.
Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη δε θα αργήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 33΄ ο Μπόρας θα βγάλει στην πλάτη των αμυντικών του Αχιλλέα τον Τσιουρή, που με λόμπα θα περάσει την μπάλα πάνω απο τον Βασιλειάδη και θα κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι του Σταύρου Παπαδόπουλου ήταν στο δεύτερο μέρος καταιγιστικοί. Αρχικά ο Θησέας μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και θα μπορούσε να σκοράρει πρώτος αυτός άν οι ποδοσφαιριστές του ήταν πιο εύστοχοι.
Έτσι στο 83΄και μετά απο μεγάλη πίεση της ομάδας της Πιερίας μπροστά στην εστία του Κεφαλά, ο Αχιλλέας θα κερδίσει κόρνερ το οποίο θα εκτελέσει ο Παπαδόπουλος. Στην πορεία της μπάλας και στο πρώτο δοκάρι θα πέσει ο Δημήτρης Ίτσιος και με κεφαλιά-"ψαράκι" θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Στυλιανός, με βοηθούς τους Παπαγεωργόπουλο και τον Τραουδα

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Χαλκίδης, Κραγιόπουλος, Κατσαρός (73΄Τερζής), Ίτσιος Κ., Ίτσιος Δ., Αποστολίδης, Κατσαμάγκας (90+ Καραφεργιάς), Παπαδόπουλος (90΄Καταχιώτης), Μτσεντλισβίλι (λ.τ. 10΄ Ναλμπαντίδης)

Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος (86΄ Νιαώτης), Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Πέτσης (λ.τ. 87΄Φραγκογιάννης), Μπόρας, Τσιουρής (70΄ Βλάχος), Οικονόμου, Ζάχος (68΄ Κουτσιρίμπας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου