Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

To «στοίχημα» των εθνικών εκλογών δεν είναι κομματικό, είναι γαλανόλευκο

Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας
Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης
Μέλος του Τομέα Τουρισμού και Υγείας Ν.Δ.
Φαρμακοποιός ΜSc
Μια φαρσοκωμωδία εκτυλίσσεται από την περασμένη Κυριακή και έχει στρέψει για ακόμη μια φορά τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας στη χώρα μας. Μια κακοπαιγμένη παράσταση με ενορχηστρωτές τους δυο κυβερνητικούς εταίρους Τσίπρα -Καμμένο που δυστυχώς δημιουργεί ξανά κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας, πολιτικής αναταραχής και το χειρότερο, θα οδηγήσει στην επικύρωση μιας επιζήμιας συμφωνίας, θα οδηγήσει σε μια ιστορική προσβολή για τους Έλληνες, τους Μακεδόνες και τη Μακεδονία.

Δεν φαίνονται να αντιλαμβάνονται ούτε τι πράττουν ούτε τι λένε. Δεν είναι σε θέση να αποτιμήσουν παρά μόνο το πολιτικό τους κόστος, τις καρέκλες και τους υπουργικούς θώκους που εκ των πραγμάτων σε λίγους μήνες θα κληθούν να "αποχαιρετίσουν". 

Γίνεται αντιληπτό ταυτόχρονα πως για τη Ν.Δ. που θα έλθει στο τιμόνι της χώρας είτε μέχρι το Μάιο είτε το αργότερο τον Οκτώβριο ο πολιτικός χρόνος δεν έχει κομματικά χαρακτηριστικά αλλά εθνικά.

Για τη Ν.Δ το «στοίχημα» των εθνικών εκλογών είναι γαλανόλευκο. 

Και θα σταθώ  ιδιαίτερα στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, γιατί ο κ. Τσίπρας ΔΕΝ έχει τη νομιμοποίηση από τους Έλληνες πολίτες.  Ακόμη κι αν βρει ανιστόρητους βουλευτές να του δώσουν τη νομιμοποίηση αυτή δεν θα έχει αντίκρισμα στην ελληνική κοινωνία. Παρά μόνο στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Πόσο έντιμο πολιτικά είναι λοιπόν να πάρει «ασθμαίνοντας» ψήφο η Συμφωνία αυτή που βρίσκει αντίθετη την ελληνική κοινωνία στη συντριπτική της πλειοψηφία.

Γι αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, άστοχους και επικίνδυνους χειρισμούς, η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούν όλο αυτό το διάστημα επίμονα εκλογές. Και επιπλέον γιατί η πολιτική μας πρόταση έχει καταρτισθεί με δεδομένα που δεν απορρέουν από το φόβο της εκλογικής ήττας που διακατέχει σήμερα την κυβέρνηση.

Αποτελεί τη ρεαλιστική πρόταση μας για  την ανάταξη της χώρας σε όλους τους τομείς που απεγνωσμένα ζητούν οι Έλληνες πολίτες και δεν το λέω βασιζόμενος μόνο στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που το αποδεικνύουν αλλά σε όσα εισπράττω καθημερινά από την επαφή μου με τους πολίτες.

Και επαναλαμβάνω, για τη Ν.Δ. το «στοίχημα» των εθνικών εκλογών δεν είναι κομματικό αλλά γαλανόλευκο.
Στα 4 χρόνια διακυβέρνησης δεν καταφέρατε, δεν μπορέσατε ή δεν θέλατε να προσφέρετε υπηρεσίες στην χώρα.
Τώρα  έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να το πράξετε. Να απαλλάξετε τους Έλληνες και να απελευθερώσετε τη χώρα, από την καταστροφική σας πολιτική. Την ύστατη στιγμή φανείτε επιτέλους χρήσιμος  προκηρύσσοντας εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου