Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Αποτελεσματικός ο Δήμος Κατερίνης στη διαχείριση των προβλημάτων που προκάλεσε η σφοδρή χιονόπτωση και ο παγετός

- Διάθεση θερμαινόμενων χώρων για τις ευπαθείς ομάδες πολιτών στις εγκαταστάσεις του Α’ΚΑΠΗ
Με περισσότερα από 40 συνεργεία να επιχειρούν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και να εξακολουθούν έως και αυτή την ώρα, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει να παρεμβαίνει, όπου απαιτείται, ο Δήμος Κατερίνης αντιμετωπίζει έγκαιρα και αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα προκύπτουν από τις έντονες χιονοπτώσεις και τον παγετό, ενώ τόσο η πόλη όσο και το σύνολο του Δήμου λειτούργησε.


Και αυτή την ώρα και για όσο χρειαστεί, τα συνεργεία καθαρίζουν συνεχώς τους δρόμους, προκειμένου να λειτουργούν ομαλά οι συγκοινωνίες, οι  αλατιέρες και τα  αποχιονιστικά μηχανήματα, επιχειρούν διαρκώς σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου Κατερίνης.
Επιπλέον, τις εγκαταστάσεις του Α’ ΚΑΠΗ (οδός Αναπαύσεως 1 – απέναντι από την πλατεία Ηρώων), στις ευπαθείς ομάδες πολιτών, για την προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες διαθέτει ο Δήμος Κατερίνης.

 Ειδικότερα, ο εν λόγω θερμαινόμενος χώρος, θα είναι διαθέσιμος και σήμερα και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί βάσει και των καιρικών συνθηκών, που θα επικρατήσουν.
Τέλος, ο Δήμος Κατερίνης βρίσκεται και θα παραμείνει σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές, τους φορείς, για τη διευκόλυνση των συγκοινωνιών και της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου