Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση Υποψηφίων του Συνδυασμού του Πέτρου Κιάφα ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ


Συνδημότες,
Το 2019 μόλις ανέτειλε. Ένας νέος κύκλος ανοίγει για όλους μας. Η ιστορία δεν περιμένει και ετοιμάζεται να μας κρίνει όλους ακριβοδίκαια.
Πρώτος μεταξύ ίσων, στοιχίζομαι στην κοινή προσπάθεια, έχοντας πλήρη συνείδηση του βάρους, της ευθύνης και των προσδοκιών που μου αναλογούν.

Όραμα και επιδίωξη όλων μας είναι η υπέρβαση, η ρήξη και η ανατροπή με το παλιό μέσα από την καθημερινή δουλειά.
Καλώντας όλες και όλους εσάς να μας στηρίξετε σας παρουσιάζω τους πρώτους υποψηφίους ανά περιοχή του συνδυασμού μου ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-Δημότη και σας παροτρύνω να τους ακούσετε και να τους εμπιστευτείτε.

-          από τη Νέα Έφεσσο, ο Χαράλαμπος Κουτσιμάνης, 51 ετών, Απόστρατος Αστυνομικός ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά το 2010 με το συνδυασμό του Γεώργιου Παπαθανασίου και επανεξελέγη το 2014 με τον συνδυασμό του Κώστα Δημητριάδη. Η αγάπη του για τον τόπο του τον ώθησε να προσχωρήσει στον συνδυασμό μας, κουβαλώντας 10 χρόνια εμπειρίας.

-          από τους Νέους Πόρους, ο Θεόδωρος Τζίκας, 61 ετών, Ελεύθερος Επαγγελματίας. Δεν είναι πρωτάρης στο στίβο της πολιτικής αφού έχει ήδη διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΟ με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπθανασίου. Πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο του στηρίζοντας ενεργά τον Πέτρο Κιάφα.

-          από την Κονταριώτισα, ο Γιώργος Παπαγιαννούλης (Κουντουριανός), 59 ετών, Ελεύθερος Επαγγελματίας ο οποίος πιστεύοντας πολύ στην αξία, την εμπειρία και την καθαρότητα του χαρακτήρα του Πέτρου Κιάφα, στηρίζει τον συνδυασμό ζητώντας μια καλύτερη μέρα για τον τόπο του.

-          από τον Πλαταμώνα, η Φωτεινή Στρατσιάνη, 53 ετών, Ιδιωτική Υπάλληλος. Στηρίζει τον συνδυασμό και κατεβαίνει υποψήφια γιατί εμπιστεύεται τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Κιάφα και το καινούργιο που θα φέρει στο Δημοτικό της Διαμέρισμα.

-          από τον Άγιο Σπυρίδωνα, η Έλλη Ζαρογιάννη, 33 ετών, Ψυχολόγος. Συντάσσεται με τον συνδυασμό γιατί ο υποψήφιος Δήμαρχος της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ είναι ένας νέος άνθρωπος με πρωτοποριακές ιδέες και είναι σίγουρη ότι θα βοηθήσει τον τόπο. Να σημειώσουμε ότι η Έλλη σπούδασε στο Αρχαιολογικό Ιστορικό στα Γιάννενα, Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο (ΑΠΘ) και έκανε Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή στο Καποδιστριακό (ΕΚΠΑ).

-          από τον Παντελεήμονα, ο Παντελής Αντωνόπουλος, 52 ετών, Ιδιωτικός Υπάλληλος. Έχει ξανασχοληθεί με τα κοινά αφού διατέλεσε 4 χρόνια αντιπρόεδρος και 4 χρόνια πρόεδρος της κοινότητας του Νέου Παντελεήμονα, 3 χρόνια αντιπρόεδρος και 2 χρόνια πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παντελεήμονα. Με τον Πέτρο κατεβαίνει γιατί έχει το ίδιο όραμα για τον τόπο του. Στο διάστημα που τον γνωρίζει προσωπικά, κατάλαβε πως είναι «ένα ακέραιος και ειλικρινής άνθρωπος».

-          από την Βροντού, η Ευαγγελία Γκολέμα, 47 ετών, Οικιακά, η οποία στηρίζει την κοινή προσπάθεια και πιστεύει στο όραμα του Πέτρου Κιάφα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην περιοχή της.

-          από τη Σκοτίνα, ο Διονύσης Στύλος, 51 ετών, Ελεύθερος Επαγγελματίας. Έμπειρος στα δημοτικά έχοντας ξανασχοληθεί με τα κοινά με τον υποψήφιο Δημήτρη Μυλωνέρο, πιστεύει ότι ο Πέτρος Κιάφας είναι ο άνθρωπος και ο συνδυασμός του που μπορείς να επενδύσεις σε μια καλύτερη ημέρα για την περιοχή της Σκοτίνας.

-          από το Δίον, ο Κυριάκος Αγαθαγγελίδης, 53 ετών, έμπειρος στα κοινά αφού έχει διατελέσει τόσο Πρόεδρος όσο και Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου. Ο κος Αγαθαγγελίδης πιστεύει ότι ο Πέτρος Κιάφας και ο συνδυασμός του με τον οποίο κατεβαίνει είναι ικανός να συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών από τον Δήμο και στην καλλιέργεια ενός νέου προτύπου τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.
-           
-          από τη Λεπτοκαρυά, ο Ευάγγελος Κουκάρας (ΛΑΒΟΥ), 46 ετών, Ελεύθερος Επαγγελματίας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεπτοκαρυάς το 2011. Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Κιάφα τους ενώνουν κοινές ιδέες και θέλει να δουλέψουν μαζί για το καλό του τόπου μας.

-          από το Λιτόχωρο, ο Απόστολος Λέϊνας, 46 ετών, Διευθυντής Τεχνικού Τομέα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων, είναι Εθελοντής Πυροσβέστης και Διασώστης με Πανευρωπαϊκή Αναγνώριση. Με τον Πέτρο Κιάφα γνωριστήκαμε στα γήπεδα ποδοσφαίρου όταν ο Πέτρος έπαιζε ως παίκτης και εγώ από την πλευρά ήμουν μέλος της Διοίκησης. «Συντάσσομαι με τον Πέτρο γιατί όπως και εκείνος θέλουμε να προκόψει ο τόπος μας και παρότι έχουν γίνει πολλά λάθη και παραλείψεις όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω ότι ο συνδυασμός με την καθοδήγησή του θα αλλάξει την μοίρα αυτού του τόπου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου